Bezdrátová sluchátka XIAOMI Mi AirDots Basic

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
599 Kč
495 Kč bez DPH
Kód: ID337361 EAN: 6934177709968 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Bezdrátová sluchátka XIAOMI Mi AirDots Basic
Bezdrátová sluchátka jsou již běžnou věcí. Jsou také běžnou součástí pestré nabídky společnosti Kim Group, ve které najdeme také Xiaomi Mi AirDots Basic. Jejich dynamické 7,2 mm měniče v kombinaci s ozvučnou konstrukcí se postarají o čistý zvuk s krásně hlubokými basy. Redmi Airdots vám zprostředkují nevšední hudební zážitek všude, ať budete doma, venku nebo se zrovna rozhodnete věnovat se některé sportovní aktivitě. S nimi můžete také aktivovat hlasového asistenta, přijmout hovor nebo pozastavit přehrávání. Posloucháte svou oblíbenou hudbu během sportu a zpotíte se? Žádný problém. Sluchátka odolají potu i vodě. Nemusíte se obávat ani toho, že vám sluchátka vypadnou z uší. Díky jejich ergonomickému tvaru sedí ve vašich uších pevně. Xiaomi Mi Airdost se pyšní také velkou výdrží baterie, která vám umožní nerušený poslech vaší oblíbené hudby až 4 hodiny bez přestávky. To není vše. Jejich pouzdro plní nejen funkci ochrannou, je současně i elegantní. Skvěle vám poslouží také jako powerbanka. Jsou-li Xiaomi Airdots v pouzdře, automaticky se nabíjejí. Oceníte jejich nízkou hmotnost i snadné ovládání.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci