BT-5000C - 3x inkoust (C,M,Y)

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  6 měsíců
419 Kč
346 Kč bez DPH
Kód: ID384935 Prod. číslo: BT5000CLVAL Výrobce: Brother
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
BT-5000C - 3x inkoust (C,M,Y)
Výhodné balení lahviček Brother BT5000CLVAL s azurovým, purpurovým a žlutým inkoustem. Každá barevná inkoustová lahvička vytiskne až 5000 stran. Hledáte inkoust, který nabízí perfektní výkon při každém tisku? Výhodné balení Brother BT5000CLVAL (včetně lahviček s azurovým, žlutým a purpurovým inkoustem), s vlastnostmi odolnými proti vyblednutí barev zaručuje hladký, spolehlivý a vysoce kvalitní tisk od prvního do posledního výtisku. Naše dokonale vyvážené inkousty zajistí, že vaše tiskárna bude fungovat co nejlépe. Společnost Brother zvažuje dopad na životní prostředí v každé fázi životního cyklu našich produktů, čímž snižuje množství odpadu na skládkách. Veškerý náš hardware a spotřební materiál je vyroben tak, aby měl co nejmenší dopad na životní prostředí.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Brother je celosvětovým dodavatelem a výrobcem elektronických zařízení převážně tiskáren, ale i šicích strojů a karaoke.

>> Více informací o výrobci