Budík s Bezdrátovou QI Nabíječkou 15W QC 3.0

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
979 Kč
825 Kč
682 Kč bez DPH
-16%
Kód: ID382123 Prod. číslo: WCACQ30BK EAN: 5412810405183 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Budík s Bezdrátovou QI Nabíječkou 15W QC 3.0
Tento Nedis® budík s bezdrátovým nabíjením má kromě bezdrátového nabíjení Qi celou řadu dalších funkcí. Má snadno čitelný podsvícený displej, 2 programovatelné netikající budíky, další nabíjení přes USB a noční světlo se změnou barev. Stylový design budíku s bezdrátovým nabíjením zajistí skvělý vzhled kdekoli ve Vaší domácnosti, třeba na nočním stolku nebo na stole v pracovně. Tento bezdrátový budík má vestavěnou bezdrátovou nabíjecí dokovací stanici s certifikací Qi. Stačí umístit zařízení kompatibilní s technologií Qi na nabíjecí podložku a zahájí se proces nabíjení. Díky tomu se Vy i Váš telefon probudíte včas a plni energie. Funkce bezdrátového nabíjení je speciálně vyvinuta pro bezpečné a rychlé nabíjení Vašeho zařízení, a to podle maximálního výstupního výkonu, který zařízení snese. Je kompatibilní s 15W standardem rychlého nabíjení. Je vybaven také USB-A výstupem, který Vám umožňuje dobíjet zařízení pomocí USB kabelu. Budík je vybaven dvěma samostatně programovatelnými budíky s funkcí opakovaného buzení, díky níž bude ranní probuzení příjemnější. Zabudované Noční Světlo lze aktivovat ručně nebo ho nechat zapnuté. To se skvěle hodí, pokud potřebujete v noci slabé světlo, abyste nemuseli rozsvěcet hlavní světlo. Lze ho využít také v dětském pokojíčku, kde může posloužit jako uklidňující noční světlo, které lze nastavit na změnu barev. Vlastnosti • Nedis® multifunkční budík s bezdrátovým nabíjením • Bezdrátové nabíjení Qi umožňuje rychle a bezpečně nabíjet zařízení kompatibilní s technologií Qi • Stačí položit telefon na oblast nabíjení a nabíjení začíná • Rychlé nabíjení vyžaduje použít QC3.0 napájecí adaptér (není součástí balení) • Další USB-A port na nabíjení dalšího zařízení • Dva budíky – pro různé časy buzení • Funkce opakovaného buzení – pro pár minut spánku navíc • Vestavěné noční světlo s osmi různými barvami • Stmívatelný displej Obsah balení Budík Stručný návod Kabel USB Specifikace produktu Barva Černá Materiál ABS Výstupní výkon 10 W 15 W 7.5 W 5 W Typ zdroje napájení Napájení z USB Vstupní napětí 5 V DC 12 V DC 9 V DC Výška 73 mm Včetně baterií Ano Strana napájecího kabelu A USB A Zástrčka Strana napájecího kabelu B USB-C ™ Vstupní proud 2 A 3 A LED indikace provozu Ano Funkce rychlého nabíjení Ano Včetně kabelu Ano Požadované baterie (součástí balení) 1x CR2032 Qi certifikováno Ano Bezpečnostní funkce Ochrana pro Přehřátí Výstupní proud 1.1 A 1 A 1.67 A 2 A 2.5 A Funkce odloženého buzení Ano Šířka 140 mm Hmotnost 210 g Barva světla Více barev Barva displeje Bílá Ovládání jasu Ano, 3 úrovně Počet časů poplachu 2 časy Alarmu Výstupní konektor USB-A Zástrčka Vstupní konektor USB-C™ Zásuvka Délka napájecího kabelu 1 m Téma Domácí kancelář Typ žárovky Noční Lampička Hloubka 117 mm Maximální vysílací výkon -7.85 dBµA/m @ 10m Výstupní napětí 9 V DC 5 V DC Vysílací frekvenční rozsah 1102 - 1288 MHz
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci