CANYON bezdrátový set myši a podložky

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
899 Kč
499 Kč
412 Kč bez DPH
-44%
Kód: ID391992 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON bezdrátový set myši a podložky
Tento set obsahuje podložku s bezdrýtovým nabíjením a bezdrátovou myš, kterou můžete po skončení práce odložit na podložku s QI nabíjením kde se Vám opět nabije. Nabíjet si můžete taktéž svůj mobilní telefon s podporou bezdrátového nabíjení. CANYON herní podložka pod myš MP-W5 s QI bezdrátovým nabíjením (fast charge), 5V/2A 10W, o Podpora nabíjení QIo Fungu Tato podložka je skvělou volbou pro každého, kdo chce optimalizovat prostor na stole. Můžete nabíjet téměř jakékoli zařízení, které podporuje standard bezdrátového nabíjení QI – stačí umístit smartphone, sluchátka nebo myš na pravou stranu podložky. Povrch odolný proti opotřebení je pokryt speciální tkaninou vyrobenou z polyuretanových vláken a speciálního sklolaminátu, což poskytuje vysoce přesnou kontrolu nad pohybem kurzoru a pohodlné manévrování. Podložka je vhodná pro všechny typy senzorů myši, včetně herních. Díky protiskluzové spodní části podložka na stole neklouže a je také naprosto bezpečná, má několik úrovní ochrany před přepětím, přehřátím, přetížením a zkratem. Barva Černá Délka 244 mm Šířka 324 mm Vrchní strana PU + Sklolaminát, prošitý okraj Spodní strana Protiskluzová pogumovaná základna Bezdrátová nabíječka Zabudovaná, vstup 5V/9V-2A, výstup 5W / 7,5W / 10W Bezdrátový standard QI Chráněno před Přepětí / Přehřátí / Přetížení / Zkrat CANYON optická silent myš s bezdrátovým nabíjením, senzor Pixart, rozlišení 800/1200/1600DPI, 6 tlačítek, černo-stříbrná Při používání této bezdrátové myši se nemusíte obávat náhlého vybití, můžete dobíjet jak drátově, tak bezdrátově. Stačí myš připojit na nabíječku k vašemu smartphonu nebo položit na speciální podložku Canyon. Je to mimořádně pohodlné! Moderní optický snímač, 6 tlačítek, možnost nastavení 3 režimů DPI a jemný pogumovaný povrch – všechny tyto parametry vytváří z myši skvělý pracovní nástroj, který dlouho vydrží a poskytne špičkový komfort a úžasné ovládání. 2,4 GHz bezdrátové připojení prostřednictvím USB přijímače Režimy nabíjení: bezdrátový/drátový Typ snímače: optický Počet tlačítek: 6 Rozlišení snímače: 800/1200/1600 DPI Životnost tlačítek: 3 milióny kliknutí Odolné pogumování Litium-ionová nabíjecí baterie s kapacitou 300 mAh
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci