CANYON herní podložka pod myš MP-W5 s QI bezdrátovým nabíjením (fast charge), 5V/2A 10W, o Podpora nabíjení QIo Fungu

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
400 Kč
399 Kč
330 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 350 Kč s DPH
  • 5 ks a více 301 Kč s DPH
  • 10 ks a více 250 Kč s DPH
Kód: ID355575 Prod. číslo: CNS-CMPW5 EAN: 5291485007485 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON herní podložka pod myš  MP-W5 s QI bezdrátovým nabíjením (fast charge), 5V/2A 10W, o Podpora nabíjení QIo Fungu
Tato podložka je skvělou volbou pro každého, kdo chce optimalizovat prostor na stole. Můžete nabíjet téměř jakékoli zařízení, které podporuje standard bezdrátového nabíjení QI – stačí umístit smartphone, sluchátka nebo myš na pravou stranu podložky. Povrch odolný proti opotřebení je pokryt speciální tkaninou vyrobenou z polyuretanových vláken a speciálního sklolaminátu, což poskytuje vysoce přesnou kontrolu nad pohybem kurzoru a pohodlné manévrování. Podložka je vhodná pro všechny typy senzorů myši, včetně herních. Díky protiskluzové spodní části podložka na stole neklouže a je také naprosto bezpečná, má několik úrovní ochrany před přepětím, přehřátím, přetížením a zkratem. Barva Černá Délka 244 mm Šířka 324 mm Vrchní strana PU + Sklolaminát, prošitý okraj Spodní strana Protiskluzová pogumovaná základna Bezdrátová nabíječka Zabudovaná, vstup 5V/9V-2A, výstup 5W / 7,5W / 10W Bezdrátový standard QI Chráněno před Přepětí / Přehřátí / Přetížení / Zkrat Konektor USB-C
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci