CANYON Nabíjecí kabel USB-C - USB-C, PD3.0 100W, video, audio, přenost dat. PD nabíjení, 1m, bílá

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 4 kusy
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
179 Kč
148 Kč bez DPH
Kód: ID382373 Prod. číslo: CNS-USBC9W EAN: 5291485008741 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON Nabíjecí kabel USB-C - USB-C, PD3.0 100W, video, audio, přenost dat. PD nabíjení, 1m, bílá
Kabel, který vždy připojíte správně! Kromě jednoduchého používání tento model poskytuje nejvyšší rychlost přenosu údajů a nabíjení. Tento kabel obsahuje čip E-MARK, který přenášený výkon až na 100 W a poskytuje dostatečně široké pásmo na rychlý a kompletní přenos obrazových a zvukových signálů. Čip E-MARK také reguluje napájení, aby bylo používání kabelu za každých okolností bezpečné a efektivní. Protokol PD generace 3.0 vám umožní nabíjet nejen smartphony, ale také notebooky včetně modelů MacBook. Umožní nepřerušovaný přenos údajů dokonce i v případě, že si připojené zařízení vymění úlohu z nabíjení na přenos dat a naopak. USB C/USB C Přenos údajů + nabíjení Rýchlé nabíjení s podporou PD 3.0 Výkon 100 W Max. výstupní napětí 20 V/5 A Integrovaný čip E-MARK Kompatibilní s MacBook Délka kabelu: 1.2 m
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci