CANYON podsvícená pogumovaná USB klávesnice, tenká, multimediální, český layout

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
549 Kč
454 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 531 Kč s DPH
  • 5 ks a více 513 Kč s DPH
  • 10 ks a více 494 Kč s DPH
Kód: ID312296 Prod. číslo: CNS-HKB6CZ EAN: 8717371863906 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON podsvícená pogumovaná USB klávesnice, tenká, multimediální, český layout
Tato klávesnice má podsvícené znaky kláves, díky kterým je psaní dokonce i ve špatném osvětlení velmi snadné. Stisky kláves jsou pohodlné a tiché, pogumovaný povrch je měkký a jemný na dotek. Klávesy membránového typu zaručují odolnost proti nečistotám a tekutinám. Ergonomický design je dobrý pro zápěstí, protože zaručuje přirozenou pozici zápěstí i paže. Tato multimediální klávesnice je navržena tak, aby maximálně usnadňovala práci s často používanými programy – nabízí speciální klávesy pro přístup k ovládacím prvkům hudby, kalkulačce a další klávesy pro jiné často používané programy. S podsvícenou multimediální klávesnicí je vážně zábava! Specifikace Označení výrobce CNS-HKB6-CZ Technologie připojení Kabelová Rozhraní USB Rozvržení kláves QWERTY Vlastnosti klávesnice Opěrka zápěstí Certifikace CE, RoHS Barevné provedení Černé Systémové požadavky Vyžaduje operační systém Microsoft Windows XP Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7 Microsoft Windows 8 Vyžaduje periferní zařízeníUSB port Rozměry a hmotnost Hloubka431 mm Výška11.85 mm Šířka178 mm Nominální hmotnost0.583 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci