CANYON ultra tenký minimalisctický batoh pro 15,6'' notebook, tmavě modrá

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
449 Kč
371 Kč bez DPH
Kód: ID369270 Prod. číslo: CNE-CBP5DB4 EAN: 5291485001988 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON ultra tenký minimalisctický batoh pro 15,6'' notebook, tmavě modrá
Užijte si minimalismus, nejžhavější trend současnosti, s tímto tenkým a lehkým batohem CNE-CBP5DB4 od Canyon! Je to nejen stylové a ultratenké, ale také pohodlné a praktické. Tento batoh je určen pro každodenní použití - můžete v něm nosit vše podstatné: notebook nebo tablet do 15,6 ”, nějaké papíry nebo pár knih. Má dvě malé vnitřní přihrádky, pohodlné nastavitelné ramenní popruhy a měkkou zadní část. Vyrobeno z polyesterových materiálů příjemných na dotek. Vše, co potřebujete s sebou do své kanceláře nebo třídy! FUNKCE Popis Tenký batoh Materiál pouzdra Polyester Vyhovující zařízení Notebook Množství kapes 2 SMÍŠENÝ Externí barva Šedá s černými a modrými prvky Mateřské výrobky Notebook 15,6 " Způsob nošení ramenní popruhy Typ zámku pouzdra Pogumované stahováky na zip
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci