CONNECT IT Adaptér MS PRO DUO 2x Micro SDHC DUAL SLOT

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
152 Kč
126 Kč bez DPH
Kód: ID397056 Prod. číslo: CI-1138 Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT Adaptér MS PRO DUO 2x Micro SDHC DUAL SLOT
Ms Pro Duo WHITE --- Adaptér pro použití paměťových karet microSD a microSDHC v digitálních fotoaparátech, kamerách, herních konzolích apod. se slotem na paměťové karty Memory Stick Pro Duo. Do adaptéru lze vložit až dvě micro SD karty, ale v jeden okamžik lze používat vždy pouze jednu, ale i tak adaptér podporuje rychlé čtení/zápis dat. Adaptér podporuje až dvě 2 paměťové karty microSD/microSDHC a typy karet lze kombinovat. Adaptér je vyroben z kvalitního plastu a tak nehrozí zničení karty. --- Podporované kapacity: microSD 256 MB-2 GB, microSDHC 4 GB-16 GB --- Vysoká rychlost zápisu/čtení dat Kompatibilní s většinou karet Podporuje až 2 paměťové karty microSD/microSDHC Umožňuje použít pouze jednu kartu Typy karet možno kombinovat Maximální kapacita: 32 GB Rozměry: 31,1 mm×20mm×1,6 mm Kompatibilní s PSP/Windows/Mac/Linux --- Obsah balení: Adaptér MS PRO DUO 2x Micro SDHC DUAL SLOT
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci