CONNECT IT externí box LITE pro HDD 2,5" SATA, USB 3.0 černý

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
291 Kč
241 Kč bez DPH
Kód: ID397054 Prod. číslo: CI-1044 Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT externí box LITE pro HDD 2,5" SATA, USB 3.0 černý
AluSafe BLACK --- Elegantní a kompaktní externí box vyrobený z vysoce čistého hliníku je určený pro každodenní použití doma i na cestách. Hliníkové šasi zaručuje výborný odvod tepla a maximální mechanickou odolnost pro bezpečnost vašich dat na cestách. --- Pro připojení k počítači slouží moderní vysokorychlostní rozhraní SuperSpeed USB 3.0, které nepotřebuje žádné dodatečné napájení. Díky technologii USB 3.0 dosahuje rychlost přenosu dat až 5 Gbps a externí box je tak ideální pro přenášení velkých multimediálních souborů. Interní rozhraní SATA umožňuje připojení jak klasických 2,5" disků, tak moderních superrychlých 2,5" SSD disků. --- Vstupní rozhraní: 1× SuperSpeed Micro-USB 3.0 Přenosová rychlost: až 5Gbps Podpora zařízení: 1× SATA, 2.5" HDD/SSD - kompatibilní se SATA Rozměry (šířka × hloubka × výška): 76,3 × 123 × 13,55 mm Hmotnost: 100 g (bez obalu a příslušenství) Plug & Play připojení Materiál: Hliník Max. provozní teplota: -40 až 65 °C Max. provozní vlhkost: 8% až 90% Max. skladovací vlhkost: 5% až 95% Instalace pevného disku: Montáž je velice snadná a nevyžaduje odborné znalosti ani dovednosti. Při montáži a instalaci postupujte dle přiloženého manuálu. Pokud si nejste jistí s instalací pevného disku do externího boxu, obraťte se na svého prodejce nebo specialistu Instalace software: Automaticky Plug & Play Kompatibilita: Windows XP/7/8/8.1/10 a novější, Mac OS X 10.x a novější, Linux s jádrem 2.6x a novější Ovladače zařízení jsou součástí podporovaných operačních systémů a nainstalují se zcela automaticky (Plug & Play). --- Obsah balení: Externí box USB 3.0 kabel Cestovní obal Montážní šroubovák Montážní šroubky Vícejazyčný návod k použití (manuál)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci