CONNECT IT InCarz Magsafe držák do auta, ČERNÝ

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID400385 Prod. číslo: CMC-8010-BK EAN: 8595703505348 Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT InCarz Magsafe držák do auta, ČERNÝ
InCarz MagSafe360 BLACK --- Řešíte, kam a jak uchytit mobilní telefon v automobilu a současně vyhovět dopravním a bezpečnostním předpisům? MagSafe držák do auta slouží k uchycení mobilního telefonu do větrací mřížky a umožňuje jeho komfortní a bezproblémové používání během jízdy, aniž by bránil výhledu řidiče z vozidla. Šestnáct extra silných magnetů (třídy N52) udrží telefon na držáku i při výrazných nerovnostech vozovky a vysokých rychlostech. --- Pozice ve větrací mřížce splňuje bezpečnostní podmínky pro umístění mobilního telefonu v automobilu, kdy telefon nebrání řidiči ve výhledu. Instalace je velmi jednoduchá - stačí pouze zasunout aretační hák do větrací mřížky a utáhnout pomocí aretačního kolečka. Pak už stačí telefon jen přiblížit jeho zadní stranou k držáku a vlivem magnetické síly se sám aretuje na držáku. Držák nabízí totožnou stabilitu jak ve vertikální tak i v horizontální poloze. --- Kompatibilní se všemi mobilními telefony s Magsafe bez rozdílu velikosti, úhlopříčky a hmotnosti Připevnění do větrací mřížky automobilu 360° kloub pro všesměrové nastavení Utahovací matice v zadní části pro rychlé a komfortní nastavení do optimálního pozorovacího úhlu 16 extra silných magnetů třídy N52 Magnety udrží telefon v držáku i při výrazných nerovnostech vozovky a vysokých rychlostech Balení obsahuje MagSafe magnetický kruh, který se nalepí na zadní stranu telefonu Kompatibilní se všemi větracími mřížkami díky aretačnímu háku (délka háku 8- 35 mm) Možnost svislé i vodorovné orientace mobilního telefonu Protiskluzová pogumovaná povrchová úprava s protiprachovými vlastnostmi (eliminuje ulpívání prachu na držáku v automobilu) Maximální eliminace vibrací mobilního telefonu v držáku díky silné antivibrační povrchové kontaktní vrstvě Pohodlné umístění telefonu do držáku a jeho sejmutí jednou rukou Možnost bezproblémového připojení nabíjecího kabelu do mobilního telefonu Rozměry (š × v × h): 59 × 67 × 70 mm (bez aretačního háku) Hmotnost: 50 g --- Obsah balení: MagSafe držák Samolepící MagsSafe kruh k přímému nalepení na mobilní telefon nebo jeho obal
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci