CONNECT IT InCarz TabHold 2 držák na tablet na opěrku

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID397028 Prod. číslo: CMC-7010-BK Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT InCarz TabHold 2 držák na tablet na opěrku
InCarz TabHold 2 BLACK --- Univerzální držák do automobilu pro tablety a telefony ve velikostech 6-14", který jednoduše instalujete na opěrku sedadla v autě. --- Držák má nastavitelné kleště a silikonové koncovky, takže se nemusíte obávat poškrábání vašeho zařízení během cesty. Kulovitá hlava držáku umožňuje rotaci v rozsahu 360 stupňů. Držák je vyroben z kvalitního hliníku a plastu v elegantním černém barevném provedení. K jeho instalaci není potřeba použít žádné nástroje, uchycení tedy hravě zvládnete. Kompatibilní s většinou tabletů a telefonů o velikosti 6" až 14". --- Rychlá a snadná instalace Určený k instalaci na opěrku hlavy sedačky automobilu Nastavitelné kleště a silikonové koncovky Rotace 360° umožní natočit horizontálně nebo vertikálně Rozpětí pro instalaci na opěrku hlavy: 105-151 mm Rozpětí kleští na uchycení telefonu/tabletu: 140-290 mm Materiál: hliník a plast Hmotnost: 200 g --- Obsah balení: Držák Návod
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci