CONNECT IT Matrix Pro herní křeslo, zelené

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 900 Kč
3 223 Kč bez DPH
Kód: ID397081 Prod. číslo: CGC-0600-GR Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT Matrix Pro herní křeslo, zelené
Matrix Pro GREEN --- Špičkové herní křeslo s ergonomickým tvarováním skořepiny i polstrování vyrobené z vysoce kvalitní PU kůže, která v kombinaci s ocelovým rámem garantuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení při každodenním hraní počítačových her. --- Vyniká luxusním zpracováním, moderním ergonomickým designem a velmi stabilní konstrukcí. Mnohačetná nastavení vyhoví každé postavě. Design byl speciálně navržen pro dlouhodobé sezení a umožňuje i běžnou práci doma i v kanceláři. Ideální pro mnohahodinové hraní bez kompromisů. --- Ergonomicky tvarovaná skořepina Ergonomické polstrování Stabilní a bezpečná konstrukce Vysoce kvalitní pěna s vysokou hustotou garantuje pohodlné sezení Houpací mechanismus se zámkem (houpací nebo fixní poloha) Houpací mechanika s nastavitelnou tuhostí dle hmotnost uživatele Snadné ovládání nastavitelných prvků 5ti ramenné šasi s pěti pojezdovými univerzálními kolečky pro každý povrch Pojezdová kolečka s DoubleWheel konstrukcí a nezávislým IndependentWheel uložením (každé se skládá ze dvou nezávisle otočných koleček) Područky s měkkým polstrováním a možností úplného vyklopení do vertikální polohy Otočná kolem své osy o 360° Plynule nastavitelná výška sedací plochy (44 - 54 cm) Sklon opěradla v úhlu do 13° Dvojí možnost nastavení opěradla (fixní nebo houpací) Povrch odolný vůči běžným nečistotám s důrazem na snadnou údržbu a čištění Materiál čalounění: PU kůže Materiál vnitřní konstrukce: ocel Rozměry křesla v nejnižší poloze sedáku (šířka × hloubka × výška): 69 × 68 × 110 cm Rozměry křesla v nejvyšší poloze sedáku (šířka × hloubka × výška): 69 × 68 × 120 cm Rozměry sedáku (šířka × hloubka): 50 × 49 cm Hmotnost: 14 kg Maximální nosnost: 120 kg Barevné provedení: černá/zelená --- Obsah balení: Křeslo Montážní nářadí Návod k obsluze (CZ, SK, EN, DE)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci