Dell Alienware AW320M/Herní/Optická/Drátová USB/Černá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 050 Kč
867 Kč bez DPH
Kód: ID376695 Prod. číslo: 545-BBDS Výrobce: DELL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Dell Alienware AW320M/Herní/Optická/Drátová USB/Černá
Vychutnejte si vylepšenou přesnost a nepřerušovanou hru s ostrými, hmatovými L/R klávesovými deskami, které vydržely 60 milionů kliknutí. Pohodlí Prioritou Zeštíhlený design a 3D tvarovaná palcová rukojeť zlepšují ovládání a umožňují delší a pohodlnější herní seance. Špičkové přizpůsobení Šest plně programovatelných tlačítek vám pomůže bez námahy přepnout hru. Provádění kombinací se stává snadným a pohodlným, stejně jako přepínání zbraní. Flexibilní & Pohodlné S utraflexibilním kabelem USB-A, který při hře produkuje menší odpor, nikdy nepřijdete o herní výkon. Technické specifikace Technologie připojení: Kabelové - USB Technologie detekce pohybu: Optická Počet tlačítek: 6 Výkon: maximální zrychlení 50G, rychlost odezvy: 1000Hz, 400 palců za sekundu Barva: Černá
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Dell Inc. (NASDAQ: Dell) je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologiích. Sídlí v Round Rock (Texas, USA) a vyrábí a prodává produkty související s počítači.

>> Více informací o výrobci