Dell Batoh tenký Premier 15 (PE1520PS)

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  12 měsíců
1 531 Kč
1 466 Kč
1 212 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID348526 Prod. číslo: 460-BCQM Výrobce: DELL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Dell Batoh tenký Premier 15 (PE1520PS)
Vlastnosti Typ výrobku: Batoh na notebook Barva: Černá s kovovým logem Materiál produktu: Polyester Kompatibilita notebooku: 15" (Maximální rozměry notebooku: 38 cm x 26 cm x 2,5 cm) Funkce: Vodě odolný, odolný proti nárazu, polstrovaná držadla, pás pro připevnění na zavazadlo, přihrádka na notebook s pěnovou vycpávkou Popruh pro nošení: Ruční úchyt, popruhy batohu Další přihrádky: Dobíječka baterie, přední kapsa Rozměry (ŠxHxV): 30 cm x 12 cm x 43 cm Objem: 15 litrů Váha: 0,87 kg Přehled Cestujte nalehko a vzbuzujte kladný dojem díky tenkému kompaktnímu batohu Dell Premier 15 (PE1520PS), vyrobenému pomocí barvicího procesu Dell EcoLoop pro polyester. Pěnové polstrování EVA nabízí odolnost proti nárazům a jednoduchý způsob, jak ochránit notebook. Notebook a důležité dokumenty zůstanou v suchu i za deštivého, bouřlivého počasí díky batohu, který je vyrobený z odolného polyesteru s prvky z černé kůže a pokrytý vodotěsným ochranným materiálem vyrobeným z recyklovaných čelních skel automobilů. Noste lehký batoh pomocí horního měkkého držadla, přehoďte si jej přes rameno a mějte volné ruce nebo jej připevněte na kufřík na kolečkách pomocí zavazadlového popruhu. Notebook můžete na cestách nabíjet uvnitř batohu – jednoduše protáhněte kabel do vyhrazené kapsy pro přenosnou nabíječku (přenosná nabíječka se prodává samostatně).
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Dell Inc. (NASDAQ: Dell) je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologiích. Sídlí v Round Rock (Texas, USA) a vyrábí a prodává produkty související s počítači.

>> Více informací o výrobci