Dell Batoh TIMBUK2 Authority 15

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
1 907 Kč
1 826 Kč
1 509 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID348525 Prod. číslo: 460-BCKG Výrobce: DELL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Dell Batoh TIMBUK2 Authority 15
Vlastnosti Typ výrobku: Batoh na notebook Barva: Černá Váha: 0.454 kg Kompatibilita notebooku: 15" Je určen ke komfortnímu přenášení a ochranu veškerého příšlušenství, které potřebujete k úspěchu. Polstrovaná kapsa s rozšířeným zadním přístupem na zip ochrání až 15palcové laptopy DELL. Vnitřní rozvržení mimořádně chrání a odděluje komponenty DELL. Díky povrchové úpravě spodní části z odolného nylonu a popruhů z velmi měkké pěny patří Authority ke špičkovým batohům. - skrytá postranní kapsa - postranní elastická kapsa na lahev na vodu - odnímatelný hrudní popruh - spodní stahovací popruhy na zajištění batohu a připojení příslušenství - rukojeť pro snadné zdvihání - vnitřní kapsa na klíče - měkká pěna s geometrickým vzorem na zadní a vnitřní straně popruhů pro jedinečné pohodlí - reflexní páska pod stahovacími popruhy - pruh umožňující nasunutí na rukojeť zavazadel - tělo z odolného nylonu + spodní strana s extra ochranou - podšívka jasných barev pro snadné hledání obsahu - značkové výšivky DELL a Timbuk2
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Dell Inc. (NASDAQ: Dell) je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologiích. Sídlí v Round Rock (Texas, USA) a vyrábí a prodává produkty související s počítači.

>> Více informací o výrobci