Dell MS300/Kancelářská/Optická/Bezdrátová USB/Černá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
464 Kč
384 Kč bez DPH
Kód: ID381148 Prod. číslo: 570-ABOC Výrobce: DELL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Dell MS300/Kancelářská/Optická/Bezdrátová USB/Černá
Produktivita na dosah ruky Vylepšete svou celodenní produktivitu s touto bezdrátovou myší MS300. Pomocí programovatelného prostředního tlačítka získáte rychlý přístup k často používaným aplikacím, složkám a funkcím. Snadná správa Snadno procházejte monitory s různým rozlišením doma nebo v kanceláři. Software Dell Peripheral Manager (DPeM) vám umožňuje spravovat vaše vstupní zařízení a upravovat je podle vašich preferovaných přednastavených DPI na 1000, 1600, 2400 nebo 4000. Pomocí DPeM můžete přizpůsobit tlačítka zkratek, spárovat zařízení, upravit DPI, zkontrolovat baterii a konektivitu, stav a aktualizaci na nejnovější firmware. Odolné a bezpečné Bezdrátová myš Dell je zkonstruována tak, aby vydržela s jednou z předních baterií v oboru až 36 měsíců. Ujišťujeme vás, že tato myš byla přísně testována, aby bylo zajištěno bezproblémové připojení k počítači Dell. Tato myš s oboustranným symetrickým designem je skvělá pro leváky i praváky. Minimalizujte riziko prostojů s 3letou službou Advanced Exchange Service.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Dell Inc. (NASDAQ: Dell) je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologiích. Sídlí v Round Rock (Texas, USA) a vyrábí a prodává produkty související s počítači.

>> Více informací o výrobci