Detektor oxidu uhelnatého NEDIS DTCTCO20WT

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
929 Kč
768 Kč bez DPH
Kód: ID326215 Prod. číslo: DTCTCO20WT EAN: 5412810304653 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Detektor oxidu uhelnatého NEDIS DTCTCO20WT
Tento kompaktní detektor oxidu uhelnatého je ideální pro ty, kdo chtějí bezpečný systém včasného varování proti tomuto nezapáchajícímu smrtelnému plynu – bez nápadného a rozměrného detektoru v místnosti. S rozměry pouhých 45 × 80 mm je o 75 % menší než většina detektorů CO a lze jej umístit velmi diskrétně. Je však vybaven výkonným snímačem a alarmem s hlasitostí přes 85 dB, který Vás upozorní při prvních známkách nebezpečí. Detektor je jednoduché nainstalovat pomocí dodaných šroubů a zahrnuje lithiovou baterii, která nabízí mnoho let ochrany, dále testovací tlačítko k pravidelným kontrolám, indikátor slabé baterie a výstrahu o končící životnosti. Důležité: Tento výrobek obsahuje vysoce citlivé součásti. Výrobek vždy skladujte anebo používejte v pracovním prostředí při teplotě mezi -10 a 40 °C. Vlastnosti • Certifikace EN50291 a BSI Kitemark – obsahuje spolehlivý snímač Figaro (s odhadovanou životností 10 let) • Díky uhlazenému, nenápadnému vzhledu a malým rozměrům – zapadne do každého interiéru • Lithiová baterie je součástí balení – dlouhá životnost a výstraha v případě nízkého stavu nabití • Tlačítko pro test/ztišení je snadno dosažitelné – lze je ovládat jednou rukou • Snadná instalace – pomocí šroubů (součástí balení) • Výkonný alarm – včasné upozornění s hlasitostí 85 dB Obsah balení Detektor Instalační materiály Průvodce rychlým spuštěním Specifikace produktu Typ detektoru Oxid Uhelnatý Barva Bílá V souladu s EN- EN50291 Provozní teplota -10 - +40 °C Vstupní napětí 3 VDC Výdrž snímače 10 rok Včetně baterií Built-In Lithium-Ion Zvuk 85 dB
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci