DICOTA BASE XX Sleeve 15-15.6" Olive Green

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  60 měsíců
363 Kč
300 Kč bez DPH
Kód: ID385693 Prod. číslo: D31974 Výrobce: DICOTA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
DICOTA BASE XX Sleeve 15-15.6" Olive Green
BASE XX SLEEVE 15-15.6” OLIVE GREEN Pouzdro je vyrobeno z odolné PU pěny, která se dokonale přizpůsobí tvaru notebooku jako druhá kůže. Je nejlepší zárukou proti poškrábání povrchu a dalším promáčklinám a poškozením. Konstrukce je nejen robustní, ale také extrémně lehká. Váš notebook tak můžete flexibilně přenášet, aniž by vám v brašně zabíral mnoho místa. Pouzdro je vybaveno dvěma zipy. Díky tomu můžete svůj notebook nebo ultrabook pohodlně nabíjet, aniž byste jej museli z pouzdra vyndávat. Další výhoda: Zip je z vnitřní strany opatřen dodatečnou plochou, aby nedošlo k poškrábání notebooku. *Vyrobeno z odolné PU pěny *Pružný materiál se dokonale přizpůsobí notebooku *Nabízí spolehlivou ochranu proti poškrábání a drobným poškozením *Dvojitý zip umožňuje nabíjení zařízení uvnitř pouzdra Hmotnost: 0,11 kg Rozměry obrazovky: 15-15,6" Velikost notebooku: <385 x 265 x 30 mm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

DICOTA navrhuje a vyrábí inovativní, odolná a stylová řešení a příslušenství pro osobní mediální zařízení. Portfolio výroby se rozprostírá od tašek, batohů, pouzder na notebooky, tablety a smartphony po řešení celých mobilních kanceláří.

>> Více informací o výrobci