Držák do auta Baseus (SUGP-0S) do mřížky ventilátoru, barva černá

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
249 Kč
199 Kč
164 Kč bez DPH
-20%
Kód: ID401223 Prod. číslo: DR-SUGP-01 EAN: 6953156227767 Výrobce: Baseus
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Držák do auta Baseus (SUGP-0S) do mřížky ventilátoru, barva černá
Moderní držák do auta s dvojitým upevněním, upevněný na mřížce. Lze jej libovolně otáčet – pomocí obrazovky horizontálně nebo vertikálně. Kompaktní velikost, nastavení 360 stupňů a snadná instalace. Silná vysoce pevná pružinová ocel uvnitř udržuje váš telefon bezpečný a stabilní. Speciální konstrukce navíc eliminuje hluk – tak nepříjemný v gravitačních rukojetích. Díky kompaktní velikosti a montáži na mřížku rukojeť neodvádí pozornost a nebrání ve výhledu, což zajišťuje plnou viditelnost. Speciální konstrukce rukojeti umožňuje její připevnění k horizontálnímu, vertikálnímu nebo diagonálnímu ventilačnímu otvoru. Kontaktní místo s telefonem má měkkou silikonovou podložku pro nejlepší ochranu zařízení. Příslušenství je stabilní a dobře se drží. Nezanechává žádné stopy, škrábance ani třísky. Vyrobeno z vysoce kvalitní hliníkové slitiny odolné proti oxidaci, korozi a odolné při používání, zajišťuje spolehlivou životnost příslušenství. Specifikace: Materiál: ABS, hliník, silikon Typ montáže: nacvakávací Montáž: mřížka klimatizace Kompatibilita: 4,7 '' - 6,5 '' telefony (šířka 55-84 mm)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Baseus je známá společností specializující se na výrobu elektronických doplňků a příslušenství pro mobilní telefony, tablety, notebooky a další elektronické zařízení. Baseus byla založena v Číně a rychle se stala populární značkou díky svým inovativním a kvalitním produktem.

>> Více informací o výrobci