Dýka CATTARA TRAPPER 21cm s koženým pouzdrem

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
503 Kč
416 Kč bez DPH
Kód: ID334606 EAN: 8591686132557 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Dýka CATTARA TRAPPER 21cm s koženým pouzdrem
Dýka CATTARA TRAPPER 21cm s koženým pouzdrem
Dýka Trapper v robustním provedení s koženým pouzdrem. Je všestranný pomocník pro veškeré situace, především pak pro camping, rybaření, ale i další outdoor využití.

Čepel je zhotovena z nožířské oceli 440C jež se může chlubit neobvykle ryzími vlastnostmi, jakými jsou především vysoká tvrdost a velmi vysoká odolnost ostří v tlakovém řezu. Délka čepele 9,5 cm o síle 4,7 mm. Materiál dosahuje tvrdosti HRC52-54. Dýka je vhodná do jakéhokoliv prostředí, kde vynikne svou tvrdostí a odolností.

Rukojeť je osazena precizně opracovanými střenkami z vyřezávaného Pakkawood červené barvy, nůž perfektně padne do ruky a je opatřen zarážkou chránící nositele před pořezáním.

Spolu s dýkou je přibaleno pouzdro pro zavěšení na opasek, nůž tak můžete nosit kdekoliv v přírodě s sebou.

Technické údaje:

Délka dýky: 21 cm
Délka čepele: 9,5 cm
Tloušťka čepele: 4,7 mm
Materiál čepele: SS 440 C
Tvrdost čepele: HRC 52-54
Hmotnost nože: 200 g
Pouzdro: ano, s uchycením na opasek
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci