Fitness náramek XIAOMI MIBAND 4 black

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
849 Kč
702 Kč bez DPH
Kód: ID326423 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Fitness náramek XIAOMI MIBAND 4 black
Běhejte, plavte, věnujte se cyklistice, nebo třeba vyrazte na túru. Se sportovním náramkem Mi Band 4 od značky Xiaomi dosáhnete lepších výsledků a budete připraveni na nové výzvy. Náramek je vysoce pohodlný, vybavený barevným dotykovým displejem a řadou užitečných funkcí. Sleduje váš srdeční tep a počítá vaše kroky, nabízí užitečné notifikace a můžete ho propojit se svým smartphonem. Dohlédne na vás při spánku, ve vodě a na jedno nabití vydrží běžet až 20 dní. Ten nejlepší dohled na každém kroku Ať už se věnujete běhu nebo třeba cyklistice, náramek vám vždy nabídne ty nejlepší možnosti. Sleduje váš srdeční tep, spálené kalorie i počet kroků. Nikdy nepoleví a dohlédne na vás dokonce i ve spánku a také vás upozorní, pokud příliš dlouho sedíte. Ideální společník i do vody Náramek se chlubí voděodolnou certifikací a vzít si ho můžete klidně i do bazénu. Je voděodolný až do 50 metrů pod hladinu a je schopen rozpoznat až 5 různých plaveckých stylů. Přehledný dotykový displej Náramek představuje svým uživatelům zcela nový displej, který je nejen větší a barevnější, ale díky AMOLED technologii vyniká skvělou kvalitou. Elegantní design v široké barevné škále navíc představuje perfektní volbu pro každého sportovce. Spojení s chytrým telefonem Pro ještě snadnější život teď můžete svůj sportovní náramek propojit se smartphonem a snadno na něm sledovat příchozí upozornění. Stejně tak můžete za jeho pomoci ovládat přehrávání hudby. Dlouhodobá výdrž Náramek na jediné nabití vydrží až 20 dní v provozu. Nemusíte proto myslet na jeho každodenní nabíjení. Hmotnost 22.1 g Snímač tepu ano Monitorování spánku ano Voděodolnost ano Měřič tlaku ano Krokoměr ano Typ baterie Li-pol
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci