Herní sluchátka s mikrofonem Thrustmaster Y-350CPX, 7.1 (4060088)

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
2 399 Kč
2 017 Kč
1 667 Kč bez DPH
-16%
Kód: ID302289 Prod. číslo: 4060088 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Herní sluchátka s mikrofonem Thrustmaster Y-350CPX, 7.1 (4060088)
PC/XBOX1/PS4 Náhlavní souprava byla navržena tak, aby byla dokonale optimalizovaná a kompatibilní se všemi generacemi nových platforem. Náhlavní souprava Y-350CPX využívá vysokého výkonu zabudovaných 60 mm měničů, náušníků opatřených paměťovou pěnou, stejně jako exkluzivního Y Sound Commander, který poskytuje prostorový zvukový systém 7.1 Virtual surround sound. Užívejte si tuto náhlavní soupravu na všech platformách nových generací: PS4 / Xbox One / PC / Mac a Nintendo Switch! Špičkové, výkonné 60 mm měniče, díky přebuzení basových frekvencí pocítíte intenzitu hry! Maximálně optimalizovaná frekvenční charakteristika pro basové / střední / vysoké frekvence. Dvojité elektroakustické zesílení basu je zajištěno jedinečnou konstrukcí náhlavní soupravy kombinované s elektronickým zesilovačem basů zabudovaným v ovladači. Nepřebuzené výšky garantují křišťálově čistý zvuk přilétajících projektilů. Oba náušníky a hlavový most vyrobený ze 100% z paměťové pěny poskytuje mimořádné pohodlí jsou velké, ultra měkké a hlavový most vybavený polstrováním ze silné měkké pěny zajišťuje vysoký komfort a efektivní pasivní izolaci. Y Sound Commander: Technologie 7.1 virtuálního prostorového zvuku vám umožní přesně lokalizovat každý zvuk, a umožní maximální prožití boje! Mocné basy zajistí uživatelům vnímání intenzity výbuchů ve hře. Napájení aktivního basového 7.1 prostorového zvuku zajišťuje zabudovaná dobíjecí baterie. Technologie od společností Thrustmaster / Texas Instrument / AM3D. Hlasový směrový mikrofon, je navržen tak, aby cílil na váš hlas a tím zajistil nejefektivnější komunikaci s vaším spoluhráči. Mikrofon je odpojitelný. Obsah balení: sluchátka s mikrofonem, Y Sound Commander-ovládací panel
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci