Herní souprava | 3-in-1 | Headset, myš a podložka pod myš | Černá / Modrá

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 7 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
549 Kč
529 Kč
437 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID330453 Prod. číslo: GCK31100BK EAN: 5412810315253 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Herní souprava | 3-in-1 | Headset, myš a podložka pod myš | Černá / Modrá
Dopřejte při hraní svým uším neuvěřitelné pohodlí díky této Stereofonní Náhlavní Soupravě. Je vybavena ultra měkkými náušníky, vycpaným ohebným hlavovým mostem a nastavitelným mikrofonem, který dokonale zachycuje váš hlas. Herní myš soupravy se 6 tlačítky je neuvěřitelně robustní a nabízí pohodlí po celou dobu hraní. Díky 6 tlačítkům a nastavitelným úrovním DPI se vypořádáte s jakoukoliv výzvou, před kterou Vás hra postaví. Pohybové osvětlení Vás dokonce navádí na podložce pod myš, takže se můžete soustředit na to nejdůležitější: herní vítězství! Podložka pod myš naší soupravy Vám při rozhodování poskytuje rychlost a přesnost. Její extrémně hladký tkaný povrch je perfektní pro rychlý styl hraní a nabízí bezchybný a naprosto precizní zážitek z pohybu myši. Ve víru toho nejintenzivnějšího herního dobrodružství podložka pod myš díky svému odolnému materiálu a protiskluzové spodní straně neustále zajišťuje maximální přilnavost a spolehlivost.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci