iiyama - wireless conectivity

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
11 367 Kč
11 157 Kč
9 220 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID400059 Prod. číslo: WP II960A Výrobce: IIYAMA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
iiyama - wireless conectivity
Enterprise-grade wireless presentation kit enabling native screen mirroring Designed for large scale deployments and working through Miracast and Airplay protocol, the ScreenBeam 960 makes it easy to connect your Windows, Android or Apple device to the room display with a single click or swipe. Extended desktop frees up your device for other actions while presenting with both interactive touch displays and it is wireless touch supported. Central Management System (CMS) software is included for remote management of receivers, providing enterprise-class security and manageability that IT departments need. The kit contains the ScreenBeam 960A, a mounting bracket and a USB-power cable. https://iiyama.com/gl_en/products/wp-ii960a/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma iiyama je předním producentem nonitorů působícím v mezinárodním měřítku. Hlavní sídlo firmy se nachází v Tokiu v Japonsku. Firma byla založena již v roce 1973 a produkuje monitory určené k domácímu, kancelářskému i profesionálnímu využití.
Od března roku 2000 existuje iiyama také v Polsku, iiyama Polska Sp. z o.o. 

>> Více informací o výrobci