Keysonic ACK-540 ALU+RF Wireless Intuition XS US Mini Keyboard - REPAIR

  • BAZAR
Dostupnost: Poslední 2 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  12 měsíců
1 163 Kč
961 Kč bez DPH
Kód: ID096948 Prod. číslo: ACK-540 ALU+RF Výrobce: Keysonic
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Keysonic ACK-540 ALU+RF Wireless Intuition XS US Mini Keyboard - REPAIR
Není zaručena kompletnost balení! Chybí baterie. Vestavěný SmartTouchpad s rozšířenou "prstovou funkcí" (2 prsty = page up/down jako rolování kolečkem myši, 3 prsty = pop up menu jako při stisknutí pravého tlačítka myši), stejně jako s funkčními klávesami 2 tlačítkové myši, vyrobené z masivní nerezové oceli Dosah až 7m Extrémně plochá konstrukce s integrovanou podložkou pod zápěstí pro pohodlnou práci Kvalitní X-Type membránová technologie Modré stavové LED diody pro párování, vysílání a Indikaci vybitých baterií Zapnutí / vypnutí pro úsporu baterie Stavitelné nožičky Počet kláves: 89 Napájení: 2× AAA 1.5 V Podporované OS: Win 98SE / ME / 2000 / XP / Vista / 7 Rozměry: 317 x 231 x 26 mm Hmotnost: 1020g (bez baterií) Opravené, ze servisu. Do vyprodání zásob!!! Sleva na dopravu se netýká bazarového zboží. Cena zboží z bazaru se nezapočítává do slevy na dopravném!!
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

KEYSONIC se zaměřuje především na klávesnice pro průmyslové, zdravotnické a multimediální segmenty. Kvůli neustálému vývoji je KeySonic vždy přizpůsoben individuálním potřebám ... Dotkněte se rozdílu.

>> Více informací o výrobci