Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner - extra hustý autošampon s kondicionéry, 473 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
279 Kč
223 Kč
184 Kč bez DPH
-20%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 237 Kč s DPH
  • 5 ks a více 251 Kč s DPH
  • 10 ks a více 265 Kč s DPH
Kód: ID352182 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner - extra hustý autošampon s kondicionéry, 473 ml
Extra hustý, výborně pěnivý autošampon s obsahem optických rozjasňovačů a kondicionérů, které vyživují lak a dodají Vašemu autu perfektní a blyštivý vzhled i při běžném mytí. Pouhých 30 ml šamponu smíchejte se 4 litry vody a užívejte si tu nejjednodušší údržbu Vašeho vozu, kterou si můžete představit! Tento šampon je zcela šetrný k voskové vrstvě, má vyvážené pH a můžete jej použit také na mytí matných laků! Hledáte šampon s extra bohatou pěnou a špičkovými mycími výsledky? Už nehledejte! Gold Class Car Wash šampon je tu přesně pro Vás. Díky svým prémiovým kondicionérům vyživuje Váš lak, zanechává ho třpytivě lesklý a díky svému složení, které odpuzuje vodu, výrazně zkracuje dobu schnutí. „Tekutá magie“ to je jedna z výstižných frází, kterou naši zákazníci používají pro tento jedinečný šampon.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci