Meguiar's Ultimate Polish 473 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
629 Kč
503 Kč
416 Kč bez DPH
-20%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 534 Kč s DPH
  • 5 ks a více 565 Kč s DPH
  • 10 ks a více 598 Kč s DPH
Kód: ID354268 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Ultimate Polish 473 ml
Unikátní neabrazivní směs lešticích olejů určená k tomu, aby vytvořila na povrchu laku ten nejvyšší možný lesk. Skvělá volba pro nové a udržované laky, kterým dodá maximální hloubku lesku a sytost barev. Pokud požadujete maximální lesk, pak zvolte právě Ultimate Polish. Meguiar's Ultimate Polish je špičkou mezi neabrazivními leštěnkami, která dodá Vašemu laku hluboký lesk. Vytváří hluboké efekty laku a jeho "mokrý" vzhled, který nejlépe vyniká zejména na tmavých odstínech. Dodává zrcadlový lesk, zanechává lak čistý a lesklý. Tato leštěnka je velmi šetrná a bez obsahu abraziv. Nasytí Váš lak vším, co je potřeba, zabrání jeho vysychání, stárnutí a následné oxidaci. Ideálně připravuje povrch na voskování. Po použití doporučujeme aplikovat kvalitní vosk, např. G200416 Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax nebo G18216 Meguiar's Ultimate Wax Liquid apod. pro maximální ochranu vyleštěného laku. Tato leštěnka není vhodná pro odstraňování defektů laku, škrábánců, oxidace. Pro tyto účely použijte prosím leštěnku G17616 Swirl Remover nebo G17216 Ultimate Compound.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci