Multifunkční sada nástrojů pro čištění a mytí auta CAR DETAILING 33, 33ks SIXTOL

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
999 Kč
826 Kč bez DPH
Kód: ID396701 Prod. číslo: SX1206 EAN: 8595697701931 Výrobce: SIXTOL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Multifunkční sada nástrojů pro čištění a mytí auta CAR DETAILING 33, 33ks SIXTOL
Ultimátní 33dílná sada čistících nástrojů SIXTOL CAR DETAILING 33 pro kompletní mytí a čištění každého zákoutí vašeho auta. Multifunkční sada nástrojů pro čištění a mytí auta CAR DETAILING 33, 33ks SIXTOL Všestranná sada čistících a mycích nástrojů CAR DETAILING 33 vám pomůže s kompletní údržbou povrchů interieru a exterieru vašeho vozu. Sada obsahuje detailní nylonové štětce na čištění špatně dostupných míst jako jsou záhyby ve dveřích a středovém panelu, leštící polštářky na vosk vaší karoserie, mycí houby a rukavice na mytí exterieru vašeho vozu, kartáče na vrtačku různých velikostí a tvrdostí pro čištění kovových částí, kartáč s omyvatelným a odnímatelným návlekem pro čištění ventilačních mřížek, unašeč na vrtačku s vlněnými leštícími polštářky a utěrky z mikrovlákna pro zachování lesku. Celá sada je uložena v praktické přenosné brašně na zip. Díky sadě CAR DETAILING bude váš vůz zářit čistotou. Hlavní výhody: - Různá mycí a čistící výbava - Velké balení Použití: - Čištění interieru - Mytí exterieru - Čištění kovových částí vozu a tvrdých povrchů v domácnosti Obsah balení: - 3x precizní nylonový kartáček - 2x kartáč na čištění klimatizace - 2x náhradní návlek na kartáč na čištění klimatizace - 1x mycí houba s nopky - 2x mycí rukavice s nopky - 6x kartáč na vrtačku - 3x leštící polštářek - 6x precizní štětec - 3x mycí utěrka z mikrovlákna 30 x 40 cm - 1x unašeč na vrtačku - 3x vlněný leštící polštářek - 1x textilní brašna Technické parametry: - Rozměr sady: 33 x 33 x 12,5 cm - Hmotnost: 1,9 kg - Barva: červená, černá
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

SIXTOL je spolehlivým výrobcem nářadí a autodoplňků s ambicemi pro mezinárodní růst. Naše značka byla založena v roce 2013 s cílem nabízet vysoce kvalitní produkty pro široké spektrum zákazníků. Každoročně se snažíme inovovat a zlepšovat, což je patrné i z přidávání stovek nových položek do naší nabídky.

>> Více informací o výrobci