Multifunkční tiskárna Canon PIXMA MG3650S černá / duplex / AirPrint / USB + WiFi

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 299 Kč
1 198 Kč
990 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID392507 Prod. číslo: 0515C106 Výrobce: CANON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Multifunkční tiskárna Canon PIXMA MG3650S černá / duplex / AirPrint / USB + WiFi
Multifunkční tiskárna s dobrým poměrem cena/výkon vám nabídne kvalitní tisk, kopírování a skenování. Samozřejmostí jsou kompaktní rozměry, rychlost, moderní vzhled, jednoduché ovládání, Wi-Fi rozhraní, tisk bezokrajových fotografií ve vysokém rozlišení s mnoha drobnými detaily, možnost vytvoření vlastních pohlednic, kalendářů a koláží pomocí webové služby Easy-PhotoPrint+, tisk a skenování do smartphonu či tabletu pomocí aplikace Canon Print, snadné připojení ke cloudovému úložišti díky softwaru Pixma Cloud Link, které můžete využít třeba pro tisk fotografií z Facebooku, Instagramu, nebo online alb aj. Neváhejte využít možnost oboustranného tisku s úsporou až padesát procent nákladů. Je to ekonomické a ekologické zároveň. Multifunkční zařízení Inkoustová multifunkční tiskárna vám nabídne tisk, kopírování a skenování. Neváhejte tisknout i bezokrajové fotografie s vysokou mírou detailů, včetně profesionálních dokumentů s krásně ostrým textem. Foto desetkrát patnáct centimetrů získáte za čtyřicet čtyři sekund. Aplikace Canon Print Stáhněte si aplikaci Canon Print a tiskněte a skenujte pomocí vašeho smartphonu a tabletu, nebo mějte přímý přístup ke cloudovým službám. Vestavěný režim přístupového bodu vytváří ad hoc bezdrátovou síť - takže není nutné připojovat se přes Wi-Fi, nebo používat internet. Pixma Cloud Link Tiskněte rychle a pohodlně fotky z Facebooku, Instagramu a online alb. Můžete tisknout a skenovat dokumenty do cloudových služeb, jako je například GoogleDrive, OneDrive a Dropbox, nebo odesílat naskenované soubory a obrázky přímo e-mailem, bez použití počítače. Maximálně efektivní oboustranný tisk Díky volitelným inkoustovým kazetám XL máte jedinečnou možnost ušetřit až padesát procent nákladů a šetřit papír pomocí oboustranného tisku dokumentů. Omezte zbytečné plýtvání na maximum. Za ten dobrý pocit to určitě stojí. Speciální software Easy-PhotoPrint+ Popusťte uzdu své vlastní fantazii a kreativitě a navrhněte a vytiskněte si pomocí služby Easy-PhotoPrint+ originální pohlednice, koláže fotografií, kalendáře a další materiály s využitím vlastních obrázků z tabletu, z počítače nebo z cloudu. Výsledek vás určitě nadchne.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Japonská firma Canon Inc. je předním světovým výrobcem optických přístrojů a kancelářských zařízení, jako jsou fotoaparáty, tiskárny a kopírky.

>> Více informací o výrobci