Myš C-TECH VEM-09/Vertikální/Optická/Bezdrátová USB/Černá

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
260 Kč
215 Kč bez DPH
Kód: ID323722 Prod. číslo: VEM-09 Výrobce: C-TECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Myš C-TECH VEM-09/Vertikální/Optická/Bezdrátová USB/Černá
Vertikální myš je opravdu unikátní myší, která se sice řadí mezi myši ergonomické, přesto je ale svou koncepcí zcela odlišná od běžné ergonomické myši. Vertikální myš je určena pro všechny uživatele, kteří dlouhodobě pracují s PC a chtějí buďto předejít, nebo zmírnit dopady onemocnění karpálního tunelu. Hlavní výhody myši C-TECH VEM-09 ergonomické provedení pro správný úchop vzhledem k větší velikosti je vhodná spíše pro muže (menší verzí vhodnější pro ženy je VEM-07) odstraňuje napětí v zápěstí a předloktí i při onemocnění karpálního tunelu umožňuje pracovat s myší působí preventivně proti onemocnění karpálního tunelu Specifikace vertikální uchopení pro dokonalou ergonomii bezdrátová (2.4GHz) 6 tlačítek 800/1200/1600DPI kompatibilní s Windows 10 vylepšený optický senzor který zabraňuje usazování nečistot a tím eliminuje nepřesnosti v pohybu kurzoru není potřeba používat podložku pod myš velikost: 124x63x76mm Napájení: 2x AAA baterie (součástí balení) Obsah balení myš receiver manuál
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

C-Tech je mladá, dynamická značka, pod kterou naleznete příslušenství k PC, telefonům a tabletům. C-Tech nabízí kombinaci elegance, vysoké kvality, moderní technologie a designu.

>> Více informací o výrobci