PAWCARE Kitty - pro zdravé a sametové kočičí packy (Container 185gr)

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
499 Kč
412 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 20 ks a více 452 Kč s DPH
  • 50 ks a více 406 Kč s DPH
  • 100 ks a více 358 Kč s DPH
Kód: ID206047 Prod. číslo: 46400 EAN: 7611212464004 Výrobce: CYBER CLEAN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
PAWCARE Kitty - pro zdravé a sametové kočičí packy (Container 185gr)
Pro zdravé a sametové kočičí packy! Patentovaná novinka Zbavuje packy nečistot - čistí drobná zranění Jemná hmota PawCare Kitty šetrně odstraňuje z pacek zbytky kočičího stelivo, nečistoty a bakterie. Obsah: 1x náplň / 1 x nádoba Packy vaší kočky jsou velmi citlivé! Kočičí stelivo mezi polštářky na packách vaší kočky může způsobit podráždění, drobné rány a infekci citlivých kočičích tlapek. Při olizování tlapek může kočka spolknout část steliva, což může způsobit potíže. PawCare Kitty je unikátní produkt, který udržuje packy vaší kočky čisté a zdravé. PawCare Kitty odstraňuje škodlivé částice mezi polštářky pacek, čistí drobné rány a efektivně snižuje riziko infekcí. Přírodní látky hydratují, zklidňují a napomáhají regeneraci buněk. Skutečně je potřeba Jako majitel zvířete budete chtít zajistit, aby váš mazlíček dostával tu nejlepší možnou péči. Nicméně, stejně důležité jako léčba akutní nemoci je prevence nových zdravotních problémů. Po celý rok jsou domácí zvířata jsou vystavena různým negativním vlivům životního prostředí, které mohou způsobit alergie, podráždění a nepohodlí. S PawCare Kitty máte jistotu, že citlivé tlapky vašeho mazlíčka zůstávají zdravé. A stačí proto jen pravidelná a snadná aplikace! Jak to funguje Otevřete sáček s náplní, vyjměte hmotu a umístěte ji do nádobky. 1. Jemně zatlačte packu do hmoty na 2-3 vteřiny. Nečistota, bakterie a další škodlivé části se absorbují do hmoty a packy jsou zároveň přírodně ošetřeny. 2. Akci opakujte u všech pacek. 3. Po použití hmotu zmačkejte do sebe a uložte PawCare Kitty do nádoby. PawCare je připravený k dalšímu užití. Nádobu pevně uzavřete. Vyvinut a vyroben společností Joker Technologies. Suroviny vyráběny ve Švýcarsku, míchány a baleny v Číně pod přísným švýcarským dohledem. PawCare Kitty je mezinárodně registrována ochranná známka společnosti JOKER AG / Švýcarsko LTD. Všechna práva vyhrazena Mezinárodní patent (PCT/EP2011/053921) Model: 46271 PawCare Kitty malý kontejner 185gr. / 06:52 oz Skladování Neotevřené balení PawCare Kitty je možné skladovat déle než 2 roky. Skladujte v suchu při pokojové teplotě a mimo dosah přímého slunečního záření.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Produkty společnosti Cyber Clean chrání před škodlivými bakteriemi a podporují zdravé životní prostředí, ať už doma, na pracovišti nebo při cestování. Cyber Clean vědecky prokázal, že odstraňuje bakterie při kontaktu s povrchy a zařízeními.

>> Více informací o výrobci