PAWCARE Refill - náhradní náplň (380gr)

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
449 Kč
371 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 20 ks a více 408 Kč s DPH
  • 50 ks a více 367 Kč s DPH
  • 100 ks a více 325 Kč s DPH
Kód: ID206045 Prod. číslo: 46273 EAN: 7611212462734 Výrobce: CYBER CLEAN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
PAWCARE Refill - náhradní náplň (380gr)
Náhradní náplň pro PawCare - 380gr Packy vašeho pejska jsou velmi citlivé! Špína, bakterie, ostré předměty, chemické látky, posypová sůl a drť mohou poškodit tlapky vašeho domácího mazlíčka a dále se přenášejí k vám do domácnosti. PawCare je unikátní produkt, který udržuje packy vašeho pejska čisté a zdravé. Hygienické, ošetřující, jednoduché, efektivní a založené na přírodních složkách Skutečně je potřeba PawCare byl vyvinut na základě skutečné potřeby mnoha majitelů psů. PawCare výrazně zlepšuje pohodu vašeho domácího mazlíčka a zvyšuje hygienu ve vaší domácnosti. Jemně čistí a účinně odstraňuje škodlivé bakterie z citlivých tlapek. Když se používá pravidelně, PawCare zabraňuje vzniku bolestivých tržných ranek na packách. Přírodní účinné látky jsou uklidňující a napomáhají regeneraci buněk. Obsažené lipidy navíc zvlhčují suché a rozpraskané tlapky. Příprava: Otevřete sáček s náplní, vyjměte hmotu a umístěte ji do nádobky. Pokud jsou packy velmi špinavé nebo mokré, nejprve použijte ručník na otření. Před použitím PawCare si omyjte ruce. "Skladování: Neotevřená balení PawCare je možné skladovat po dobu 4 let. Skladujte na suchém místě bez přímého slunečního světla." Jak PawCare použít Opatrně zatlačte packu vašeho psa do hmoty na dvě až tři vteřiny. Akci opakujte u všech pacek. Po použití hmotu zmačkejte do sebe. PawCare je připravený k dalšímu užití. Můžete také zkusit naučit vašeho psa, aby dával packy do hmoty PawCare sám. Po použití vraťte hmotu zpět do nádoby a pečlivě uzavřete víko. Vyvinut a vyroben společností Joker Technologies. Suroviny vyráběny ve Švýcarsku, míchány a baleny v Číně pod přísným švýcarským dohledem. PawCare je mezinárodně registrována ochranná známka společnosti JOKER AG / Švýcarsko LTD. Všechna práva vyhrazena Mezinárodní patent (PCT/EP2011/053921)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Produkty společnosti Cyber Clean chrání před škodlivými bakteriemi a podporují zdravé životní prostředí, ať už doma, na pracovišti nebo při cestování. Cyber Clean vědecky prokázal, že odstraňuje bakterie při kontaktu s povrchy a zařízeními.

>> Více informací o výrobci