Playseat® Challenge X - Logitech G Edition

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
8 469 Kč
6 521 Kč
5 389 Kč bez DPH
-23%
Kód: ID400559 Prod. číslo: G.00248 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat® Challenge X - Logitech G Edition
Radost ze závodění u vás domaPlayseat® Challenge X – Logitech G EditionSnadno nastavitelnéX-Adapt™: 6 poloh při závoděníRychlé nastavení a uskladněníLehká konstrukce: pouze 11,6 kgProdyšnost a pohodlíChladivá a přizpůsobivá tkanina ActiFit™Vylepšená deska pro pedályPevná a nastavitelná montážDržák řadicí páky je součástí baleníPřipevněný a nastavitelný volantOtevřený kokpitPřipevněné a nastavitelné pedályOcelový rámPLNĚ NASTAVITELNÁ POLOHA PŘI ZÁVODĚNÍVychutnejte si dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a stabilitou díky 6 polohám sezení se systémem X-Adapt™. Vylaďte si polohu pedálů a volantu jako ve skutečném autě.PILOTUJTE V POHODLÍ A SOUSTŘEDĚNÍZávoďte v pohodlí díky prodyšnému materiálu ActiFit™?. Tělu přizpůsobená konstrukce s nastavitelnou tuhostí nabízí vynikající oporu. Zůstaňte během dlouhých závodů v pohodlí díky odvádění tepla. Vnímejte každý pohyb a užívejte si optimální zpětnou vazbu.LEHKÉ A SNADNO SKLADOVATELNÉSedačku o hmotnosti pouhých 13 kg lze snadno složit a uložit. Je ideálním společníkem pro řidiče, kteří chtějí zažít plnohodnotné závodění, aniž by pro ni měli vyhrazený prostor.SNADNO PŘÍSTUPNÝ OTEVŘENÝ KOKPITPohodlný systém vstupu do kokpitu vám umožní snadno usednout na místo řidiče a připravit se na strhující zážitek.DRŽÁK ŘADICÍ PÁKY JE SOUČÁSTÍ BALENÍŘazení při driftu? Žádný problém. Sedačka Playseat® Challenge X – Logitech G Edition je vybavena držákem pro řazení, se kterým můžete získat ještě lepší zážitek ze závodění pomocí řadicí páky Logitech G Driving Force Shifter.SNADNÁ MONTÁŽPatentovaná konstrukce zajišťuje rychlé sestavení bez použití nářadí. Můžete strávit více času na trati a méně v boxech. ROZMĚRY PRODUKTU (PŘI POUŽÍVÁNÍ) *Délka: 140 cm *Šířka: 60 cm *Výška: 105 cm *MIN-MAX VÝŠKA UŽIVATELE *Min.: 120 cm *Max.: 220 cm MIN-MAX HMOTNOST UŽIVATELE *Min.: 20 kg *Max.: 163 kg KOMPATIBILNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEDAČKY PLAYSEAT *PlaySeat Floor Mat XL *Playseat TV Stand / Playseat TV Stand Triple Package *Playseat TV Stand XL / Playseat TV Stand XL - Multi TECHNICKÉ PARAMETRY MATERIÁLY Sedačka: *Přední: Tkanina ActiFit™ *Zadní: Koženka *X-adapt™ – panty: Kovaný hliník Flow *Rám: Uhlíková ocel *Přiložené příslušenství: Uhlíková ocel *Spojovací díly: Vyztužený plast
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci