Playseat® Formula E

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
28 573 Kč
25 501 Kč
21 075 Kč bez DPH
-11%
Kód: ID279796 Prod. číslo: RF.00098 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat®  Formula E
Jedná se o závodní simulátor, ve kterém jezdci formule E závodí! SOUČÁSTÍ SEDAČKY NENÍ VOLANT ANI PEDÁLY! Playseat® Formula E je závodní sedačka pro všechny fanoušky Formule E! Ve spolupráci s Formula E, Playseat® vyvinul tento jízdní simulátor, vč. loga a obtisků populární třídy automobilových závodů. Společně Playseat® a Formula E pozvednou Vaše závodění na další úroveň! Tato Playseat® herní sedačka, kterou používají profesionální jezdci za eRaces během Formula E akcí. Řidiči, jako Nelson Piquet Jr. a Sébastien Buemi uznávají jedinečnou kvalitu Playseat® závodních sedadel a potvrdili, že Playseat® simulátory věrně reprodukují pozici a pocit z jízdy v reálném závodním autě! Sedačka je vyrobena z velmi příjemného vysoce kvalitního černého vinylu, který vypadá jako kůže. Sedačka je vhodná pro mnoho hodin závodění. Rám je velmi stabilní a díky své nastavitelnosti je tato sedačka vhodná pro všechny sim závodní fanoušky, kteří chtějí najít perfektní pozici pro co nejintenzivnější prožitek ze závodních her. Nejdůležitější vlastnosti - speciální edice pro fanoušky Formule E! - kompatibilní se všemi volanty a pedály (Logitech, Thrustmaster, Fanatec, atd.) na trhu - kompatibilní s PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac, Wii a Wii U - používán profesionálními závodními řidiči - plně nastavitelný pro dokonalé jízdní vlastnosti - vysoce kvalitní černý vinyl se vzhledem pravé kůže - vynikající kvalita konstrukce, stabilita a komfort - snadná montáž Specifikace - rozměry (d x š x v): 140x50x88 cm - hmotnost: 29 kg Rozměry balení (dx š xv): Box 1: 60x50x42 cm / 24x20.3x17.1 palce Box 2: 60x50x25 cm / 24x20.3x10.2 palce
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci