Playseat® Sensation Pro Black

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
54 449 Kč
38 899 Kč
32 148 Kč bez DPH
-29%
Kód: ID350509 Prod. číslo: RSP.00142 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat® Sensation Pro Black
Playseat® Sensation Pro je extrémní! Toto je černé vydání nejnovější řady simulátorů Playseat® Sensation Pro. S tímto simulátorem můžete posunout své závody na nejvyšší možnou úroveň. Židle Playseat® Sensation Pro je plně nastavitelná pro hráče všech velikostí, můžete snadno ovládat sklon sedadla, vzdálenost k pedálům a volantu, stejně jako úhel obrazovky a mnoho dalšího. Sedadlo je vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů s upraveným opěradlem sedadla, které umožňuje ty nejlepší závody. Postaveno kolem skutečné závodní pozice, aby poskytovalo maximální podobnost se skutečným závoděním. Profesionální řidiči uznávají jedinečnou kvalitu Playseat® Sensation Pro a potvrzují, že věrně reprodukuje pocit řízení skutečného závodního vozu! Funkce *Kompatibilní s PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Wii, Wii U, Switch, PC a Mac *Kompatibilní se všemi volanty a sadami pedálů *Patentovaný lehký a extrémně odolný systém nastavení *Špičková kvalita stavby, stabilita a pohodlí *Ultra silný a univerzální ocelový rám s vynikajícím poměrem výkonu a hmotnosti *Průmyslová černá prášková barva *Čalouněné závodní sedadlo s nastavitelným úhlem z Alcantary *Možnost vyměnitelného sedadla Specifikace *Doporučená délka ovladače: Minimálně 120 cm, Maximálně 220 cm *Doporučená hmotnost řidiče: Minimálně 20 kg, Maximálně 122 kg *Rozměry (DxŠxV): 150 x 63 x 94 cm (bez stojanu na televizi), 150 x 63 x 116 cm (se stojanem na televizi) *Výška opěradla: 87 cm *Rozsah výšky sedadla: 6,5-37 cm *Šířka sedadla: 38 cm *Hloubka sedáku: 37-55 cm cm *Čistá hmotnost: 38 kg Volant a pedály jsou pouze ilustrační,nejsou součástí balení.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci