Playseat® Trophy Red

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
18 149 Kč
12 823 Kč
10 598 Kč bez DPH
-29%
Kód: ID373404 Prod. číslo: RAP.00314 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat® Trophy Red
Playseat® Trophy Playseat® Trophy je vyvinuto ve spolupráci se skutečnými závodními jezdci a e-sportovci a je vytvořeno na základě více než 20 let zkušeností a výzkumu. S tímto sedadlem pocítíte nejlepší simulaci závodění díky pohodlnému sezení a robustnímu rámu. Klíčové vlastnosti *Vyvinuto ve spolupráci se skutečnými závodními jezdci a e-sportovci *Bezrámová, ale extrémně stabilní konstrukce sedadla *Skutečný závodnický zážitek jako v opravdových závodních sedadlech *Pohodlné sezení díky materiálu Playseat® Actifit™, umožňující mnoho hodin závodění bez pocení *Plně nastavitelné pro nalezení perfektní pozice pro řízení pro všechny věkové kategorie *Pedálová deska vhodná pro maximální brzdnou sílu *Doporučeno pro volanty Direct Drive Kompatibilní se všemi volanty na trhu (Logitech, Thrustmaster atd.) Kompatibilní se všemi Direct Drive volanty na trhu (Fanatec, SimSteering, Heusinkveld, Simucube atd.) Kompatibilní s Playstation, Xbox, Nintendo, Mac a PC Specifikace *Rozměry (d x š x v): 140 x 58 x 100 cm *Rozměry balení (d x š x v): 80 x 60 x 28,5 cm *Hmotnost: 16 kg *Doporučená výška řidiče: 120 - 220 cm *Doporučená hmotnost řidiče: 20 - 122 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci