Pokladní systém ELO EloPOS 15,6" PCAP, Intel J4105, 4GB, 128GB, bez OS, matný, bez rámečku, černý

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
32 954 Kč
27 235 Kč bez DPH
Kód: ID357756 Prod. číslo: E440439 Výrobce: ELO
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Pokladní systém ELO EloPOS 15,6" PCAP, Intel J4105, 4GB, 128GB, bez OS, matný, bez rámečku, černý
Pokladní systém EloPOS™ vás nadchne svou moderní estetikou, flexibilitou modulů a vysokou úrovní spolehlivosti. Tento všestranný systém byl vyrobený pro maloobchod a prodejní místa. 15,6" dotykový displej doplňuje procesor Intel® Celeron® J4105, paměť 4 GB a úložný prostor 128 GB.

Pokladní systém ELO EloPOS

POS pro maloobchod, pohostinství, restaurace i zábavu symbolizuje jednoduchost a moderní styl. Díky integrovanému rozšiřujícímu rozbočovači snadno zapojíte periferní zařízení (porty 3 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, napájené USB a CashDrawer port). Spolehlivost všech dílů dokládá tříletá záruka.

Funkčnost nade vše


Integrovaný rozbočovač vám umožní snadno připojit všechna periferních zařízení. Ať už se jedná o zákaznický displej, čtečku plateb, tiskárnu, zásuvku na peníze, čárový kód skeneru nebo váhu. Připojení Bluetooth a Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac podporující pásma 2,4 a 5 GHz usnadní připojení ke vzdáleným zařízením.

Pokladní systém ELO EloPOS

Ať už se jedná o prodejní místo nebo samoobslužné aplikace tento systém značky Elo nabízí bezproblémové připojení libovolné kombinace až čtyř periferií k okraji dotykové obrazovky. Vytvořte si tak řešení na míru, kdykoliv přidávejte, odebírejte a přesouvejte podle potřeby.

Vyberte si svou variantu


S flexibilitou značky Elo můžete obrazovku namontovat, jak chcete. Na výběr máte mezi standardním montážním systémem VESA, volitelnými stojany na sloupy a samoobslužnými stojany. Od POS terminálů až po samoobslužnou pokladnu lze EloPOS konfigurovat tak, aby poskytoval maximální efekt.

Pokladní systém ELO EloPOS

EloPOS obsahuje port USB-C, který umožňuje snadné připojení displeje orientovaného na zákazníka. Dotek, data a napájení tak poskytuje pouze jediný kabel. Snížením počtu kabelů potřebných pro nastavení je instalace a servis hračkou.

Ideální pro maloobchod


Pevná konstrukce a vnější obal odolný vůči stříkající vodě snadno snáší nepříznivé podmínky spojené s většinou komerčních prostředí. K dispozici máte prodloužení záruky o jeden a dva roky, stejně jako možnost EloCare Advance Exchange. EloCare vám zaručí,že váš případný problém vyřeší přednostně.
Pokladní systém ELO EloPOS

Vlastnosti:


15,6" dotykový kapacitní (PCAP) displej
Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac síťové připojení
Modul Bluetooth a rozšiřující porty pro externí periferní zařízení
Schopnost zajistit základnu na stole, zdi i sloupu
Tříletá záruka zaručuje kvalitní materiály a zpracování

Více specifikací, seznam upgradů, volitelné periferie a stojany na stránkách výrobce ZDE.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení