Přírodní pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu BAMBAG 200g

  • AKCE
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
159 Kč
131 Kč bez DPH
-47%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 158 Kč s DPH
  • 5 ks a více 158 Kč s DPH
  • 10 ks a více 157 Kč s DPH
Kód: ID349626 Výrobce: BAMBAG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Přírodní pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu BAMBAG 200g
Bambag je přírodní osvěžovač vzduchu, který přírodní cestou odstraňuje zápachy, alergeny a vlhkost. Zabraňuje tvorbě bakterií a plísní. V Japonsku se používá po staletí. Ideální do jakéhokoliv prostoru. Vůní můžete přírodně osvěžit interiér vozu namísto chemických a aerosolových vůní. Více o Bambag - čistič vzduchu přirozeně absorbuje pachy, bakterie, škodlivé znečišťující látky a alergeny - jako odvlhčovač pomáhá předcházet vzniku plísní a nadměrné vlhkosti - 100% přírodní a netoxická vůně - bambus je ekologický a udržitelný přírodní zdroj - trvanlivost až 2 roky, pro obnovení je dobré, vystavit na přímé sluneční světlo - můžete využít v: Autě, skříni, ledničce, toaletě, kanceláři, botníku, šatníku, kuchyni Použít bambag je nejjednodušší způsob, jak udržovat prostředí doslova “FRESH", suché, bez zápachu a vlhkosti. Netoxický sáček z bambusového dřeva bez vůně není škodný pro děti či domácí zvířata. S jednoduchou údržbou Vám vydrží až dva roky. Prostřednictvím speciálně vyvinutého bambusového aktivního uhlí, pracuje bambag sáček na čištění vzduchu přirozeně jako odstraňovač zápachu a čistič vzduchu, aby udržoval svěží prostředí. Pracuje skvěle jako přírodní “vůně” do auta, ale také do domácnosti. Ideální pro všechny, kteří milují své domácí mazlíčky. Ať už máte zaneřáděného pejska nebo kočku, tyto netoxické, ekologicky šetrné sáčky pomáhají eliminovat fekální zápach či zápach moči. Dají se využít opravdu všude. Naše deodorizéry z bambusového uhlí nejen že čistí vzduch, ale také filtrují a absorbují vlhkost ve vzduchu, čímž se snižuje tvorba plísní a dalších látek, které vyvolávají alergie a způsobují zápach. Ideální například do auta, kde zabraňuje mlžení skel, ale také do vašich bot. Dejte ho do šatníku, do sportovní tašky, do bot “smraďošek”, koupelny a třeba i do auta. Bambag funguje jako pohlcovač zápachu vlastně kdekoliv a také je obnovitelný po dobu až dvou let. Detaily produktu - pytlovina je hrubě tkaná textilie - textilie SMS je netkaná textilie, která se používá například u respirátorů - bambusové uhlí pochází z kousků bambusových rostlin
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Bambag je přírodní osvěžovač vzduchu, který přírodní cestou odstraňuje zápachy, alergeny a vlhkost. Zabraňuje tvorbě bakterií a plísní. V Japonsku se používá po staletí. Ideální do jakéhokoliv prostoru.

>> Více informací o výrobci