Reproduktor přenosný bluetooth Orava Crater-1 O

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 402 Kč
1 158 Kč bez DPH
Kód: ID331342 EAN: 8586016723406 Výrobce: ORAVA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Reproduktor přenosný bluetooth Orava Crater-1 O
Reproduktor přenosný bluetooth Orava Crater-1 O
Přenosný Bluetooth reproduktor.

Užívejte si naplno hudební zážitky a to kdekoliv a kdykoliv. Bezdrátový reproduktor Crater-1 přináší čistý a dynamický stereo zvuk s výkonem až 10 W (RMS). Díky bluetooth technologii umožňuje bezdrátové přehrávání hudby z jakéhokoliv mobilního telefonu, tabletu či notebooku. Je malý, snadno přenosný, přesto hraje “na plné pecky“. Nesmí chybět na žádné pořádné party, kde doplní styl svým poutavým vzhledem.

Reproduktor Crater-1 má certifikované krytí IP65, takže ani voda a prach nemohou zkazit zábavu. Vezměte ho s sebou k bazénu, na firemní a školní akce, nebo na stanování a vyrazte za dobrodružstvím. Poslech oblíbených songů si budete užívat až 10 hodin od nabití. Reproduktor je vybaven 2000 mAh Li-ion dobíjecí baterií a úplně se nabije za 3 - 4 hodiny. Pokud bude třeba, je možné nabíjení prostřednictvím miniUSB portu. Po spárování a propojení vašeho bluetooth zařízení umožní reproduktor díky podpoře BT profilu HFP provádět hlasité telefonování přes reproduktory a vestavěný mikrofon.

Crater-1 je vybaven také funkci NFC (připojení jedním dotykem) a 3,5 mm AUX konektorem pro připojení externího zdroje zvuku. Dostupný je ve čtyřech stylových barevných provedeních.

Technické parametry:

- voděodolný, mikrofon
- celkový výkon sestavy : 10 W
- technologie bluetooth, NFC
- výstupy : 3,5 mm Jack, Jiné
- hmotnost 450 g
- kapacita baterie 2 000 mAh
- doba přehrávání 10 h
- rozměry d 170 x š 67 x v 68 mm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení