set Logitech slim Wireless MK470 - graphite, US

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
1 441 Kč
1 339 Kč
1 106 Kč bez DPH
-7%
Kód: ID364161 Prod. číslo: 920-009204 Výrobce: LOGITECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
set Logitech slim Wireless MK470 - graphite, US
Přeměňte libovolný prostor na minimalistický, moderní a dokonale tichý s MK470 Slim Wireless Combo – sadou ultratenké, kompaktní a designově pokrokové klávesnice a myši ideální pro zefektivnění vašich činností. MINIMALISTICKÁ. MODERNÍ. ŠTÍHLÁ. Sada MK470 Slim Combo vyniká svou jednoduchostí. Štíhlý profil a minimalistický design přemění vaši klávesnici a myš na pastvu pro oči na vašem úhledném, elegantním stole. PROSTOROVĚ ÚSPORNÁ PRODUKTIVITA Kompaktní klávesnice zahrnuje číselnou klávesnici a 12 funkčních klávesových zkratek, díky čemuž máte vše potřebné na dosah ruky. Štíhlá myš je dokonale přenosná a snadno se vejde do tašky na notebook nebo do kapsy pro produktivitu na cestách. PLYNULÉ, POHODLNÉ PSANÍ A MANIPULACE S MYŠÍ Nízkoprofilové klávesy uchycené technologií Scissor umožňují plynulé, snadno návykové psaní podobně jako na notebooku. Ladný, zaoblený tvar myši skvěle padne do levé i pravé ruky. TECHNICKÉ PARAMETRY Myš *Výška x šířka x hloubka: 26,5 mm x 59 mm x 107 mm *Hmotnost: 100 g *Technologie senzoru: optické snímání s vysokou přesností *Rozlišení senzoru: 1000 dpi *Počet tlačítek: 3 *Rolovací kolečko: ano – mechanické *Tlačítka pro posuv: prostřední tlačítko *Životnost baterie: 18 měsíců *Typ baterie: 1x AA Klávesnice *Výška x šířka x hloubka: 373,5 mm x 143,9 mm x 21,3 mm *Hmotnost (s bateriemi): 558 g *Layout: US International *Životnost baterie – klávesnice: 36 měsíců *Typ baterie – klávesnice: 2x AAA *Provozní dosah bezdrátového připojení: 10 m *Bezdrátová technologie: Nanopřijímač Logitech OBSAH BALENÍ *Klávesnice *2 baterie velikosti AAA (nainstalované) *Myš *1 baterie velikosti AA (nainstalovaná) *Přijímač USB *Uživatelská dokumentace
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Logitech International SA, je švýcarská společnost a nadnárodní výrobce počítačových periferií a softwaru s globálním ústředím ve švýcarském Lausanne. Společnost má pobočky po celé Evropě, Asii, Oceánii a Americe a je jedním z předních světových výrobců vstupních a rozhraní pro osobní počítače a další digitální produkty.

>> Více informací o výrobci