Sluchátka PELTOR H510A-401-GU OPTIME I, lehká sluchátka, žlutá

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 14 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
574 Kč
474 Kč bez DPH
Kód: ID118341 Prod. číslo: H510A-401-GU-žlutá Výrobce: 3M
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Sluchátka PELTOR H510A-401-GU OPTIME I, lehká sluchátka, žlutá
Mušlové chrániče 3M™ Peltor™ Optime™ I jsou vhodnou volbou pro krátkou i delší pracovní činnost se střední úrovní hluku. Široké pohodlné těsnění plní svou funkci bez přílišného tlaku na uši. Tyto chrániče jsou vhodné jak pro průmyslové aplikace, tak provolnočasové aktivity (sekání trávy apod.) K disppozici také skládací ve fluorescenční barvě, vhodné pro riziková pracoviště. Nízký profil Vyvážený tlak Tekutinou plněné těsnící kroužky Dvoubodové uchycení Pracovní prostředí: Všechna průmyslová odvětví Soustavné/ Dlouhodobé vystavení hluku Špinavé/prašné prostředí Přerušované/ Krátkodobé vystavení hluku Nebezpečí kontaminace Použití: Práce venku Stavebnictví Strojírenství Práce se dřevem Zpracování kovů Automobilový průmysl Zemědělství Parametry: Hodnocení útlumu Od 26 do 28dB Třída ochrany 87dB(A) - 98dB(A)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost 3M (NYSE: MMM), do roku 2002 nazývána Minnesota Mining and Manufacturing Company, je americký nadnárodní konglomerát s celosvětovou působností.

>> Více informací o výrobci