Smršťovací zahradní hadice FLEXI 1, 5-15m, 1/2", 3vrstvý latex, černá + stříkací pistole SIXTOL

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID390211 Prod. číslo: SX6030 EAN: 8595697701498 Výrobce: SIXTOL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Smršťovací zahradní hadice FLEXI 1, 5-15m, 1/2", 3vrstvý latex, černá + stříkací pistole SIXTOL
Praktická zahradní natahovací hadice SIXTOL FLEXI 1 s roztažností z 5 na 15 m z pevného 3vrstvého latexu vhodná pro závlahu zahrady nebo mytí auta. Smršťovací zahradní hadice FLEXI 1, 5-15m, 1/2", 3vrstvý latex, černá + stříkací pistole SIXTOL Kvalitní zahradní smršťovací hadice SIXTOL FLEXI 1 pro pohodlné zalévání zahrady bez nutnosti rozmotávání a smotávání hadice. Tato hadice je vyrobena z odolného třívrstvého latexu, který je potažen elastickým polyesterovým rukávem, což umožňuje její natažení z 5 m na délku až 15 m. Součástí balení je také stříkací pistole s ergonomickou rukojetí a 8 různými variantami stříkání, které umožňují široké využití hadice nejen k zavlažování zahrady, ale také k mytí auta, kola, motorky, bazénu, vyplachování nádrží, mytí koberců nebo podlahy a vnějších oken. Díky systému rychlospojek je možné jednoduše a bezproblémově spojit několik hadic dohromady, což zajišťuje ještě větší flexibilitu při používání. Hlavní výhody: - Možnost natažení hadice do délky 15 m - Díky krátké délce při smrštění hadice nepřekáží - Stříkací pistole s 8 volitelnými funkcemi - Hadice z odolného 3vrstvého latexu - Snadná manipulace Použití: - zavlažování zahrady - zavlažování terasy a balkónu - mytí auta nebo motorky - mytí oken - mytí bazénu/nádrží - mytí koberců/podlahy Obsah balení: - 1x smršťovací hadice - 1x stříkací pistole s 8 funkcemi - 2x plastová koncovka 1/2" - 1x plastová spojka 1/2" Technické parametry: - Délka: 5 - 15 m - Uchycení: 1/2" - Materiál hadice: 3vrstvý latex, polyester (PE) - Materiál pistole a spojek: ABS plast - Barva: černá - Provozní teplota: 5 - 30 °C - Hmotnost: 1 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

SIXTOL je spolehlivým výrobcem nářadí a autodoplňků s ambicemi pro mezinárodní růst. Naše značka byla založena v roce 2013 s cílem nabízet vysoce kvalitní produkty pro široké spektrum zákazníků. Každoročně se snažíme inovovat a zlepšovat, což je patrné i z přidávání stovek nových položek do naší nabídky.

>> Více informací o výrobci