Spokey DIDO Masážní míček

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
133 Kč
100,0 Kč
82,6 Kč bez DPH
-25%
Kód: ID358332 Prod. číslo: 5902693289036 EAN: 5902693289036 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey DIDO Masážní míček
Masážní míček Spokey DIDO: je masážní pomůcka s všestranným použitím. Skvělé se hodí pro masáž jakékoli části těla jeho používání je velmi snadné a příjemné díky jeho malým rozměrům si jej můžete vzít kdekoliv s sebou Masážní míček Spokey DIDO se skvělé hodí pro stimulaci krevního oběhu, antistresová cvičení a v boji proti celulitidě. Masážní míček uvolňuje svalové napětí a podporuje regeneraci pokožky. Využívá se také během masáží jako pomocný prostředek – pomáhá snižovat a eliminovat bolest např. po tréninku. Skvělá masážní pomůcka Masážní míček DIDO se speciální strukturou, je malý a vejde se do každého batohu či tašky, takže jej můžete mít vždy po ruce. Masáž s použitím míčku je založena na bodovém tlaku v místech, která způsobují bolest. Taková masáž okamžitě uvolňuje svalové napětí a zmírňuje bolest v přetížené části těla. Používáním masážního míčku můžete zpestřit svůj trénink, při kterém zapojíte i méně používané svalové skupiny. Skvělé se osvědčí i při posilovacím tréninku zad, břicha a nohou, kdy zároveň poskytuje jemnou či intenzivní masáž. Parametry: materiál: pěna EVA rozměr: o 8,5 cm hmotnost: 85 g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci