Spokey MOBIUS COMFORT Elektrická koloběžka černá, kolečka 8' nožní ovládání

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 990 Kč
6 801 Kč
5 620 Kč bez DPH
-24%
Kód: ID351322 EAN: 5902693288534 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey MOBIUS COMFORT Elektrická koloběžka černá, kolečka 8' nožní ovládání
Elektrická koloběžka je hitem této sezóny! Není náhoda, že popularita koloběžek neustále roste. K rychlému přesunu v přeplněném městě je totiž elektrická koloběžka ideální alternativou k veřejné hromadné dopravě. Díky tomu se vyhnete všem kolonám a dostanete se kamkoliv včas. Radost z cestování po městě Elektrická koloběžka Spokey MOBIUS COMFORT je skvělou volbou pro začátečníky i pokročilé. Jede rychlostí až 22 km/h a maximální vzdálenost, kterou můžete ujet v případě plně nabité baterie, je 15 km. Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky na kvalitu, bezpečnost a radost z používání, proto mají elektrické koloběžky Spokey vynikající kvalitu a jsou velmi odolné. Model Mobius Comfort byl vyroben pro rychlé cestování plné zábavy při zachování bezpečnosti. Zárukou komfortu jízdy jsou hliníková konstrukce a plná, gumová kola a nožní brzda. Jediné co musíte udělat, je užít si jízdu! Jízda #veSpokeyStylu Elektrická koloběžka je skvělým tipem na dárek, ale především je to skvělá volba pro pohyb na krátkých vzdálenostech. Koloběžka MOBIUS COMFORT, to je záruka výborné zábavy! Parametry: maximální dojezd: 12 - 15 km* maximální rychlost: 22 km/h výkon motoru: 250 W rozměr kol: 8' typ kol: plná, gumová nastavitelná výška řídítek kapacita baterie: 2,6 Ah Lithiová** doba nabíjení: 2-3 hodiny brzda: elektronická a nožní zadní červené světlo rám: hliník rychlé a jednoduché složení koloběžky rozměry: 96,5 x 36 x 103 cm váha: 8 kg záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky záruka na baterii: 6 měsíců * Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. ** Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 3 měsíce, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka. Upozornění: Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci