Spokey NITRO Elektrická koloběžka kolečka 138 mm

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 391 Kč
6 999 Kč
5 784 Kč bez DPH
-17%
Kód: ID321499 Prod. číslo: 5902693240457 EAN: 5902693240457 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey NITRO Elektrická koloběžka kolečka 138 mm
Elektrická koloběžka NITRO byla navržena pro náročné uživatele, kteří hledají nejlepší parametry za přijatelnou cenu. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Koloběžky Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami. Jedinečný design a výkonná baterie s motorem umístěným přímo v předním kole zachovávají klasický vzhled koloběžky. Perfektně slazené proporce a nízká hmotnost prodlužují dojezd na jedno nabití. Umístění baterie v řídítkách výrazně odlehčuje desku a zabraňuje mechanickým závadám. TECHNOLOGIE Díky poměrně velkým 5,5 palcovým kolečkům, baterii o 4400 mAh a výkonnému 250 W motoru je ideální i pro delší výlety po městě. Vyznačuje se výjimečnou dynamikou jízdy a velmi odolnou konstrukcí a vodotěsností standardu IP56. Koloběžka je skládací a váží jen 8,5 kilogramu. Koloběžka je vybavena mini palubním počítačem, na němž najdete všechny potřebné informace, jako je rychlost, ujetá vzdálenost, režim aktuální rychlosti a stav nabití baterie. 3 předprogramované režimy umožňují volné nastavení rychlosti. Procházkový režim s maximální rychlostí 8 km / h, městský režim s maximální rychlostí 15 km / h a režim rally s maximální rychlostí 20 km / h. Dosažená rychlost závisí do značné míry na hmotnosti uživatele a terénu. Brzda s technologií EBS Použití inovačního brzdového systému v technologii EBS je obrovskou výhodou koloběžky, například proto že: - Brzdění s maximální fyzikálně dostupnou brzdnou silou s krátkou dobou odezvy, čímž se zkrátí brzdná dráha i tehdy, když pedál není zcela stlačen. - Kontrolované brzdění a současně vysoká stabilita jízdy a řiditelnost i při nouzovém brzdění. Díky tomu se dosahuje maximální bezpečnost při brzdění i na vozovce s měnící se adhezí - Šetrnost vůči pneumatikám, protože se opotřebení rovnoměrně rozděluje po celém obvodu. - Zlepšená trakce na kluzkém povrchu, například na ledu, sněhu, štěrku apod. VÝHODY Čitelný displej, přední světlo, jednoduché a intuitivní ovládání koloběžky jsou doplněny regulací rychlosti na řídítkách, ruční elektrickou brzdou nebo nožní brzdou umístěnou na blatníku zadního kola. Použití dvou brzd výrazně zvyšuje bezpečnost jízdy. 5,5 palcová kola umožňují dosáhnout vyšší rychlosti a jednodušší překonání překážek. URČENO pro rekreační jízdu, pohyb po městě nebo v parku PARAMETRY Kolečka: 138 mm (5,5 palce) Baterie: lithium-ion, 24 V 4.4 AH, LG Doba nabíjení: 3-4 h Nabíječka: 2A, 100-220 V (In) / 29 V Maximální rychlost: 23 km / h Maximální vzdálenost: 20 km Výkon motoru: 250 W Maximální sklon je 15 stupňů Brzda: EBS / nožní brzda
Přední kolo:
 "
Zadní kolo:
 "
Skládací:
Ano
Hmotnost:
8,5 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci