Spokey PLANKER posilovací stroj s počítadlem

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 935 Kč
1 599 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 1 871 Kč s DPH
  • 5 ks a více 1 807 Kč s DPH
  • 10 ks a více 1 741 Kč s DPH
Kód: ID285988 Prod. číslo: 5902693208891 EAN: 5902693208891 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey PLANKER posilovací stroj s počítadlem
Spokey Planker je stroj vytvořený pro uživatele, kteří plánují optimální trénink celého těla. Tento stroj vám pomůže zapracovat na svalech břicha, zad, ramen, hýždí a nohou. Cvičení na přístroji Planker simuluje kombinaci cviků prkno, známe z jógy, a sklapovaček. Cvičení spočívá v dynamickém pohybu po nakloněné rovině, kde překonáváte odporu vlastního těla. Kolena jsou zabořena do pěnových válců, které po uchopení madel přitahujete nahoru. Díky tomu provádíte obrácené sklapovačky pod nastaveným úhlem. Cvičení účinně a efektivně působí na celé tělo. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. VÝHODY A TECHNOLOGIE Planker je díky své konstrukci lehce rozložitelný. Díky tomu je možné jej mezi tréninky uchovat ve složené formě. Pro větší komfort uživatele jsou rukojetí a válečky pod kolena a lokty pokryty měkkou pěnou, kterou lze lehce vyčistit. Počítač: Model Planker je vybaven jednoduchým počítačem s LCD dispelejem, který sleduje parametry vašeho tréninku: čas, počet spálených kalorií, scan, počet opakování za minutu a celkový počet opakování. Snadné přizpůsobení intenzity cvičení Intenzita cvičení závisí do značné míry na tom, v jakém úhlu jsou části stroje nastaveny. Můžete nastavit 4 různé úhly, což vám umožní cvičení s malým nebo velkým odporem. URČENO Pro cvičení doma. Planker je univerzální stroj sloužící k celkovému zlepšení kondice, redukci hmotnosti uživatele a zvýšení kapacity silových možností. ZAPOJENÉ SVALY – svaly břicha – svaly zad – svaly ramen – svaly hýždí a nohou ZÁRUKA 5 let na rám, 2 roky na mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení. Parametry stroj pro posilování břišních svalů, zad, ramen, hýždí a nohou vyroben z oceli s pěnovými úchyty pohodlné, pěnové části pod kolena a lokty možnost uskladnění funkce počítače: čas, kalorie, počet opakování za min., počet opakování celkem rozměry: 105-149 x 55 x 35-83 cm váha: 9,3 kg váha brutto: 11 kg maximální zatížení stroje: 100 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci