Spokey STRETCH Závěsný gumový expander

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
304 Kč
262 Kč
217 Kč bez DPH
-14%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 259 Kč s DPH
  • 5 ks a více 255 Kč s DPH
  • 10 ks a více 251 Kč s DPH
Kód: ID272470 Prod. číslo: 5901180383486 EAN: 5901180383486 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey STRETCH Závěsný gumový expander
Závěsný gumový expander STRETCH Závěsný gumový expander je víceúčelový posilovač, který funguje na principu posilování vlastní hmotností. Systém se skládá z silné a elastické gumy, který lze snadno uchytit do dveří. Konce expanderu jsou opatřeny kvalitními úchopy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti je velice oblíbeným druhem posilování pro svou vysokou účinnost a nízké pořizovací náklady. Po jednoduché instalaci posilovací systém umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Přednosti posilovače je jeho vysoká účinnost, minimální rozměry a nízké pořizovací náklady. Technický popis: - jednoduchý a účinný posilovací systém - konce expanderu opatřeny protiskluzovými úchopy - umožňuje velmi efektivní posilování všech svalových partií - minimální rozměry - snadná manipulace - nízké pořizovací náklady - snadná a rychlá instalace - max. hmotnost uživatele 100 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci