SteelSeries QcK Hard Pad

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
999 Kč
589 Kč
487 Kč bez DPH
-41%
Kód: ID321736 Prod. číslo: 63821 EAN: 5707119036719 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries QcK Hard Pad
QCK HARD je pevná tvrdá podložka pro herní myš tvrdý polyethylenový povrch pro maximální rychlost optimalizovaný pro nízké a vysoké rozlišení myši CPI zdokonalená textura pro přesnost čipu protiskluzová základna odstraňuje nežádoucí pohyb 320 mm x 270 mm x 3 mm/12,6 in x 10,8 QCK HARD Hard Gaming Mouse Pad Hard polyethylene surface for maximum speed Optimized for low and high CPI tracking movements Enhanced surface texture for pin-point accuracy Non-slip rubber base eliminates unwanted movement 320 mm x 270 mm x 3 mm / 12.6 in x 10.8 in Low Friction Glide The QcK Hard gaming surface is specifically engineered to provide maximum speed while maintaining pinpoint control. Pinpoint Mouse Accuracy Tested by the top mouse sensor manufacturer, developed for SteelSeries TrueMove Sensors, the enhanced surface texture optimizes mouse tracking accuracy for both optical and laser sensors. Multi-layer Core The multi-layer construction and solid polymer core increase durability and provide a consistent surface texture. Never-Slip Base The durable, non-slip rubber base is designed to eliminate unwanted movement and provide a solid platform for competitive gaming.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci