Svítilna kempingová CATTARA LED 100/200lm CAMPING vysouvací

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
173 Kč
143 Kč bez DPH
Kód: ID334772 EAN: 8591686131482 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Svítilna kempingová CATTARA LED 100/200lm CAMPING vysouvací
Svítilna kempingová CATTARA LED 100/200lm CAMPING vysouvací
Kempingová LED svítilna s vysouvacím tělem, skrývajícím výkonné boční COB LED.

Svítilna je vybavena vysoce svítivou bodovou LED o světelném toku 100 lm, která v kombinaci se skleněnou čočkou vydává vysoký optický výkon. Svítilna je dále opatřena bočním osvětlením, výkonnou COB LED o světelném toku 200 lm, které je ukryto ve vysouvacím těle.

Svícení obou LED se přepíná vypínačem na vrchní straně těla. Bodové světlo je možné nasměrovat na potřebné místo, díky konstrukci dovolující otačení a sklápění čelní strany svítilny. Navíc je čelní strana opatřena kroužkem pro možné zavěšení. Ve spodní části je koncovka opatřená magnetem, pro další rozšíření možností uchycení.

Napájení 4x AAA bateriemi uloženými v těle pod šroubovacím víkem, nabídnou výdrž 2,5 hodiny COB LED svítidla, nebo 6 hodin svícení čelního svítidla. Baterie nejsou součástí balení.

Svítilna je precizně vyrobená z odolného pogumovaného plastu, který skvěle padne do ruky. Svítilna je odolná proti stříkající vodě.

Technické údaje:

Zdroj světla: LED, COB LED
Světelný tok: 100 lm, 200 lm
Napájení: 4x 1,5V AAA baterie (nejsou přiloženy)
Magnet: ano
Kroužek k zavěšení: ano
Voděodolná: ano, IP44
Rozměry: 46 x 176-246 mm
Barva: zelená, černá
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci